Tuesday, March 26, 2019

7 Sebab Utama Mobile SPA Bisnes Paling Ideal Untuk Surirumah Yang Perlu Anda Tahu

Entri blog Kak Fieza kali ini khas untuk anda yang bergelar surirumah, atau anda yang mempunyai sahabat, adik, kakak, jiran surirumah atau anda lelaki yang isterinya seorang surirumah sepenuh masa.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar pembaca setia fiezabard yang dikasihi.

Lately, banyak story blog Kak Fieza berkisar tentang bisnes Mobile SPA.

Anda mesti tertanya-tanya kan?

Ye, Kak Fieza serius nak bantu ramai wanita untuk menceburkan diri dalam bisnes. Even surirumah pun boleh berbisnes.

Nak Bisnes Apa?

Anda mesti tertanya-tanya apa bisnes yang sesuai untuk surirumah ye. Menurut kajian Kak Fieza, banyak bisnes yang boleh dilakukan oleh surirumah sepenuh masa, Antaranya:

1. Kek dan cookies
2. Tempahan jahitan baju
3. Food delivery
4. Jual nasi lemak
5. Sandwich
6. Dropship
7. Jual tudung
8. Jual kain ela

dan banyak lagikan bisnes yang bermain-main difikiran anda. Dalam banyak-banyak idea bisnes yang tersenarai, apakah bisnes yang ideal untuk anda?

Anda bayangkan, bisnes yang bagaimana yang paling ideal dan relevan untuk anda seorang surirumah.

Di sini Kak Fieza senaraikan 5 sebab utama Mobile SPA bisnes paling ideal untuk surirumah.

5 Sebab Utama Mobile SPA Bisnes Ideal Untuk Surirumah

1. Bisnes Portable (Tempat Bisnes Yang Fleksibel)

"Saya nak bisnes, tapi saya tak ada modal nak buka kedai"

"Saya nak bisnes, tapi saya masih ada anak kecil, tak ada maid. Ada tak bisnes yang work from home"

"Saya nak bisnes, tapi saya ada komitmen nak ambik dan hantar anak sekolah"

Anda juga ada alasan yang sama seperti di atas kan? Banyak TAPIIII....

Jangan risau, kita serupa, alasan ini juga selalu bermain difikiran Kak Fieza bila nak bisnes. Banyak alasannya. Hingga Kak Fieza jumpa bisnes Mobile SPA TWB ni, tiada alasan untuk anda surirumah memulakan bisnes.

Mobile SPA TWB ini, Kak Fieza percaya satu-satunya bisnes portable yang boleh dilaksanakan di mana-mana tempat yang bersesuaian. Anda tak perlu setup kedai SPA pun nak mulakan bisnes. Cukup dengan ilmu dan tools yang kursus Mobile SPA TWB berikan, anda dah boleh seret beg SPA buka SPA anda sendiri.


Mobile SPA Boleh dilakukan di rumah sendiri, rumah pelanggan, di pejabat, di hotel, di surau atau di mana saja tempat yang dipersetujui antara beautician dan pelanggan.



Yang paling best bisnes Mobile SPA ini boleh dilakukan di rumah. Sambil-sambil jaga anak, anda boleh lakukan SPA untuk pelanggan anda.





Ini antara contoh ibu dan anak bersama-sama ber Mobile SPA. Di mana-mana boleh setup Mobile SPA.


Sambil bisnes anda dapat tengok anak anda membesar depan mata. Ibu pun rasa tenang. Tak perlu risau nak cari baby sitter. Tak perlu risau nak cari maid.


Ini satu lagi contoh Mobile SPA bersama anak-anak kecil

2. Masa Bisnes Yang Fleksibel

Dengan Mobile SPA TWB ni anda tidak terikat dengan working hour yang tetap seperti bekerja makan gaji.

Anda diberi pilihan masa fleksibel ikut kesuaian masa anda sebagai surirumah. Anda boleh tetapkan masa SPA anda beroperasi ikut keselesaan anda dan pelanggan.

Ada suri rumah yang berjaya bina Mobile SPA nya hanya pada waktu senggang selepas beliau hantar anaknya ke sekolah dan selesai SPA sejurus sebelum ambil anaknya dari sekolah. Mudah saja.


Puan Eyqa adalah surirumah sepenuh masa. Sambil menunggu anaknya balik sekolah Pn Eyqa dapat jana income. Tu baru geli-geli je tu.

Tambahan lagi, Mobile SPA ni tak perlukan masa yang lama untuk dapat duit. Berbanding sekiranya anda buat kek. Anda memerlukan komitmen masa yang lebih panjang. Masa nak prepare bahan kek, masa nak adun kek, masa nak bakar kek, dah lepas bakar kek, nak deco kek pulak cantik-cantik. Nak deco tu memakan masa lebih kurang 1 jam jugak kan, Tak caya tanya para bakers. Dah siap kek, nak kena cuci peralatan kek pula. Lepas tu nak kena delivery kek pulak. Kalau kek bantat nak kena buat kek semula, Fuhhhh....anak dah melalak mintak susu. Nak siap kan sebiji kek tu mahu menangissss dulu lah...hahahahha...tu experience Kak Fieza.

Dengan Mobile SPA anda hanya luangkan masa 1-2 jam sahaja untuk quick facial, dah dapat duit serupa seperti harga sebiji kek. Boleh juga dapat lebih dari income kek tu. Tak payah berfeluh berjam-jam dah dapat income 3 ANGKA. Best ke best!

3. Modal Rendah

"Saya nak bisnes, tapi masalah saya tak ada modal nak setup bisnes"

Kak Fieza faham, ramai surirumah mempunyai isu yang sama nak memulakan bisnes. Ramai dikalangan kita fikir bila nak bisnes perlu ada modal yang besar.

Percaya atau tidak, Mobile SPA TWB tidak memerlukan MODAL yang besar untuk memulakan bisnes.

Mobile SPA tidak perlukan KEDAI. Kami faham ramai yang nak bisnes tapi bila mengenangkan nak buka kedai. Hasrat mereka terbantut.

Anda tahukan, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu, kita kena ada modal yang beratus ribu RM. Tak caya tanyalah para pengusaha Kedai SPA sendiri. Berapa modal mereka nak mulakan kedai SPA.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab itulah Mobile SPA adalah bisnes yang tepat TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum yang sesuai sangat untuk surirumah berbisnes.

4. Kursus Mobile SPA Tak Sampai 1 Hari

"Saya tak ada masa nak attend training, masa saya dihabiskan dengan kerja-kerja rumah dan jaga anak"

Ini lagi masalah besar para surirumah. Kak Fieza faham sangat masalah ini sebab Kak Fieza juga seorang suri dalam rumah. Walaupun Kak Fieza bekerja makan gaji, tapi bila hujung minggu masa Kak Fieza banyak dihabiskan dengan kerja-kerja rumah dan hal-hal menjaga anak. Faham sangat anda surirumah sepenuh masa, kerja-kerja di rumah memang tak pernah habis.

Usah risau, kami faham masalah anda. Sebab itu, kursus Mobile SPA kami tidak ambil masa yang panjang. Hanya tak sampai 1 hari kursus Mobile SPA anda dah boleh buka MOBILE SPA ON THE SPOT. Sedangkan ada Mobile SPA lain perlu komitmen sehingga lebih dari sehari untuk menghadiri kursusnya.




Service pertama Kak Fieza sehari selepas training. Waktu ni Kak Fieza pregnant 6 bulan.




Ini income pertama geli-geli Kak Fieza

Ilmu, Skill & Tools yang diberikan semasa Kursus Mobile SPA serta Sijil Certified Beautician yang diiktiraf meyakinkan para beautician kami untuk memulakan bisnes Mobile atau Home SPA hanya dari rumah saja.

5. Bina SPA dengan Jenama Sendiri

Anda impikan bisnes dengan nama anda sendiri. Syarikat anda sendiri tanpa modal yang besar? Di sinilah anda bermula.

Sejurus selepas anda tamat Kursus Mobile SPA TWB, anda boleh terus bina SPA dengan Jenama Anda Sendiri.

Macam Kak Fieza, akak bina SPA Kak Fieza sendiri dengan jenama Fieza D'Beauty Home SPA.

best ke best??


6. Coaching Guideline dan Support Group Yang Happening (Online dan Offline)

Kak Fieza difahamkan, Kursus SPA lain hanya menawarkan ilmu facial dan SPA untuk menjalankan service SPA sahaja, tanpa ada support selepas selesai kursus. Terpaksalah anda terkontang-kanting sendirian setup Mobile sendiri.

Bezanya di Mobile SPA TWB, selain kursus service SPA terdiri face massage, body scrub, hand and foot spa, sauna dan latest make over training anda akan diberikan juga extra coaching bagaimana anda nak memasarkan SPA anda. 

Ilmu marketing yang paling penting. Sekiranya anda hadir ke kursus SPA profesional dan hebat mana pun, tapi anda tak tahu bagaimana nak marketkan SPA anda, makanya terkubur begitu saja la. Yang paling best, ayat-ayat  marketing pun akan diberikan tau.


Bisnes secara jemaah lebih baik berbanding bisnes sorang-sorang. Bila anda down, bila anda stuck dalam TWB ada support Group yang happening dan sentiasa positif thinking yang boleh membangkitkan semangat anda.

Tambahan lagi founder TWB ini juga auranya lain macam. Sangat bersemangat, sentiasa bersemangat.

7. Jana income dari 6 penjuru

"Boleh ke saya buat SPA ni, saya sangat sibuk dengan kerja-kerja di rumah, bila masa saya nak buat service SPA kat orang lain"

OK, sekali lagi masalah yang melanda para surirumah. Komitmen yang nak diberikan untuk bisnes.

Ramai nak bisnes tapi bila buat satu-satu bisnes tak jadi. Nampak orang bisnes kek, kita pun nak bisnes kek. 

Bila nampak orang bisnes tudung, kita pun nak bisnes tudung. Padahal semua bisnes tu memerlukan komitmen yang tinggi dan incomenya hanya dari satu sumber saja iaitu SALE.

Padahal dengan bisnes Mobile SPA, selain dari buat service SPA dalam erti kata lain tenyeh-tenyeh muka orang adalah salah satu lubuk penjuru dari 6 PENJURU INCOME yang ditawarkan. Anda ada 5 LAGI PENJURU INCOME yang ramai orang tak tahu.

Wow!, tak ada mana-mana kursus SPA lain yang tawarkan 6 PENJURU PENDAPATAN yang pernah Kak Fieza dengar. Even tak ada bisnes lain yang tawarkan 6 LUBUK INCOME seperti  Bisnes Mobile SPA TWB ni.

Best ke best!

Tambahan lagi sekiranya anda dilanda sakit atau berada di luar negara, bisnes anda tetap berjalan kerana Mobile SPA TWB ada 6 PENJURU PENDAPATAN. Sedangkan SPA lain sekiranya anda sakit atau ada urusan lain, bisnes anda akan terhenti. Duit  tak masyuk.

Dengan TWB, peluang duit masyuk tiap-tiap hari tak jadi isu.

Dengan TWB juga anda bukan lagi surirumah biasa-biasa. Tapi anda adalah surirumah High Class OK!



Kak Fieza di Majlis Gilang Gemilang meraikan kejayaan hasil salah satu dari 6 PENJURU INCOME Mobile SPA TWB. Anda pun berpeluang diraikan seperti ini.

Anda bertuah kerana diberi peluang besar untuk rebut peluang meraih 6 PENJURU PENDAPATAN ditawarkan.

Ada dikalangan ahli TWB yang konsisten jana pendapatan 5 ANGKA SETIAP BULAN hasil dari 6 PENJURU PENDAPATAN TWB tersebut. Best ke best.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share HANYA kepada ahli Beautician TWB dan menjadi RAHSIA sumber pendapatan TWB.

Rahsia sumber pendapatan lain hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang!

Anda masih ragu-ragu?
Dah ramai actually surirumah yang telah berjaya Jana Pendapatan dengan Mobile SPA TWB.

Jom Kak Fieza share sikit

1. Pn Myra seorang surirumah sepenuh masa berjaya jana RM3000 sebulan.


2. Pn Syahida jana 4 Angka Sebulan dengan Mobile SPA walaupun menjaga 3 orang anak tanpa pembantu


3. Jana RM150 2 jam sebelum ambil anak sekolah


Nasihat saya, para wanita surirumah sekarang tidak boleh mengharapkan gaji suami sahaja. Anda perlu ada backup at least sekiranya ada emergency kes yang melanda.

Tak pun, anda juga perlukan extra money untuk hulurkan kepada ibu dan bapa di kampung. Takkan anda tak nak menggembirakan orang tersayang.

Alhamdulillah. Sekarang Dah Ramai Yang Berjaya.

Jika ada sahabat yang nak tahu detail pasal bisnes mobile spa ni. Boleh PM Kak Fieza di 019-2118757.

ATAU

klik  ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


Nanti Kak Fieza kongsikan detail macam mana anda pun boleh jana pendapatan melalui Mobile Spa seperti surirumah TWB yang berjaya.

#silasharekegrouplain
#semogabermanfaat
#thewalkingbeauty
#FBEEmpire
#TWB
#fiezaDBeautyHomeSPA

Ini adalah peluang anda untuk mendapat income secara konsisten setiap bulan.

Perlu diingat, ini adalah BUSINES SPA ok! Bukan duduk goyang kaki duit tetiba datang bergolek. No...No...No....

Tiada istilah goyang kaki dapat duit. Sapa usaha dia dapat. Sapa tak buat melopongla dia.



Nak tahu lebih lanjut tentang TWB, jemput baca di sini ye. Klik LINK di bawah




Jangan tunggu lagi!

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team TWB sekarang!

Sila hubungi saya untuk menjadi sebahagian daripada 
TWB BEAUTICIAN dalam team
FIEZABARD EMPIRE (FBE) !

Sila klik


Atau 

hubungi talian 019-211 8757

SEKARANG!

Sekiranya anda suka entri ini, sila Tekan Button LIKE dan SHARE supaya lebih ramai yang dapat manfaatnya.

Hafizah
019-211 8757
*Founder Fieza D'Beauty Home SPA*
*Certified TWB Beautician*


Anda mungkin berminat membaca perkongsian seterusnya






>>> TWB Success Story : Puan Syahida Mampu Jana 4 ANGKA SEBULAN Sambil Jaga 3 Anak Kecil Dengan Bisnes Mobile SPA  (SILA KLIK)

No comments:

Post a Comment