MY SUCCESS JOURNEY BEGINS

SHAKLEE MOTIVATION AND RECOGNITION.

MY BIG HAPPY FAMILY

My Business Push Factor .

MY AWESOME BUSINESS MENTOR

MFMS THE MOST FANTASTIC AND TEAM SHAKLEE IN MALAYSIA.

EBOOK SORRY BOSS

Ebook PERCUMA. DOWNLOAD SEKARANG!!.

Thursday, February 11, 2016

GAGAK OH GAGAK! DENGAN BASIC H KAU TUMPAS JUA.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat fiezabard? Saya doakan anda dalam lindungi Allah swt.

2 minggu yang lepas anak saya ditahan ward di Hospital Annur Hasanah selama 3 Hari 2 Malam, Macam cuti-cuti Malaysia pulak.

Sepanjang berada di hospital saya tak turun dari hospital memandangkan baby saya perlukan 24 jam perhatian. 

Jadi 'Baby Green' (kereta kesayangan saya) selama 3 hari tu la bertapa di bawah pohon yang rendang. Saya parking di bawah pokok kononnya nak elakkan dari kena panas mentari. Memanglah tak panas, sejuk kereta tu dilindungi pohon tapi lain pula jadinya. Nak tahu apa terjadi?

Allahuakhbar!..
2 hari ku tinggalkan 'baby green' di parking lot hospital. Gini jadinya...aduhai...rasa nak nangis pun ada.
Sekali KEBABOMMMM! Gagak kat sini kerjakan keretaku.
Cermin depan gelap gelita dibuatnya. Driving jugak la sampai ke rumah.

 huhuhuhu....nak nangis rasanya, tak nampak tu cermin depan. Orang sekeliling semua pandang rupa paras 'Baby Greenku'

Ini dah sampai rumah dah kena sembur sikit ni. Kalau tidak lagi dahsyat rupanya. Tak sanggup nak snap gambo rupa buruk 'Baby Greenku'.

On the way nak sampai rumah rumah singgah CAR WASH konon nak bagi sembur sikit dengan air sabun.

Sekali orang car wash kata.
"Ini tak boleh ilang kak. Kena polish."
"Aik, apsal kena polish. Sembur sabun je takan tak ilang." (Dalam hati, ko nak tipu aku ye, takkan tak ilang, taik burung je kot)
"Tak boleh kak, kena polish baru ilang...dah lekat ni. Saya bagi murah je polish"
"Polish berapa lama" (dalam hati kalau polish mahunya dia charge aku paling murah pun RM100 ni)
"1 jam" 
(Jangkaan saya mesti lebih 1 jam sebab ada kereta lain yg dipolishnya)
"Tak payahlah, dah nak maghrib ni, saya balik dululah, anak saya ni baru keluar wad spital, letih pulak dia nunggu nanti" sambil tengok Awina kat car seat sebelah.

Sampai je rumah, bawa Awina ke dalam rumah saya terus seng seng (lipat lengan baju) capai baldi, capai kain buruk, capai ‪#‎BASIC‬ H (bubuh beberapa titik je pun)

Nah! Puas hati...ku polish sendiri 'BOM ATOM GAGAK' dengan bantuan Basic H.
Cik abang yang kebetulan baru sampai dari Vietnam pun dengan rela hati tolong polish sekali. Sebab mudah sangat. Sekali sembur. Lap..lap sikit....sapu..sapu sikit. Sembur air..


Cer tengok shining shining! Blink blink keretaku macam baru je tadi beli..lebih hebat dari POLISH car wash.

Rasa macam nak drift je depan car wash tu. Nak cakap 'Meh saya ajar cam ne nak polish dengan murah'.

Macam ni saya boleh bukak CAR WASH lah...murah! Murah je saya bagi...hehehehehee.

Sebotol RMXX je. Guna beberapa titik je. Jimat tak jimat!
Sebotol boleh tahan berbulan-bulan ikut penggunaan seisi rumah.

Macam saya guna Basic H ni untuk semua keperluan basuh-membasuh, cuci mencuci saya dari basuh tandas, cuci lantai, cuci dapur, cuci baju sekolah yang hitam legam, Cuci bilik air, cuci dapur berkerak, cuci dinding yang kena conteng , cuci buahan, cuci sayur dan segala bagai lah yang boleh dicuci. Tahanlah sebotol untuk 6 bulan.


tau tak beza basic H dengan pencuci lain.

Tengok je la sendiri ye.




Saya suka guna Basic H sebab dia Selamat, Berkesan dan Mesra Alam.


Inilah Basic H saya. Pencuci Multipurpose yang sangat saya gemari. Dah tak de pencuci lain dah.

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 
FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!

Hafizah Mahfoz
[SID : 961265] 
Call/Whatsapp/Telegram/sms:
019-211 8757

email:
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook: