MY SUCCESS JOURNEY BEGINS

SHAKLEE MOTIVATION AND RECOGNITION.

MY BIG HAPPY FAMILY

My Business Push Factor .

MY AWESOME BUSINESS MENTOR

MFMS THE MOST FANTASTIC AND TEAM SHAKLEE IN MALAYSIA.

EBOOK SORRY BOSS

Ebook PERCUMA. DOWNLOAD SEKARANG!!.

Tuesday, July 28, 2015

GLAUKOMA PENYAKIT MATA YANG MERBAHAYA

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar para pembaca setia fiezabard? Saya doakan anda sihat walafiat. Macam mana keadaan mata anda?

Baru-baru ni customer saya minta orderkan CARATOMAX...
Bukan satu tapi 4 sekaligus. Sbb dia tau CARATOMAX baik untuk kesihatan mata.Tambahan lagi adik dia ada masalah GLAUKOMA.


Mata yang mengalami gejala Glaukoma

Bahayanya GLAUKOMA ni kalau dibiarkan tanpa rawatan akan boleh mengakibatkan buta.



Cer anda bayangkan, kalau adik kawan saya ni buta. Sudah tentu kehidupannya mengalami sedikit kesukaran.

Kenali Glaukoma

Glaukoma adalah salah satu jenis penyakit mata menyebabkan penglihatan pandangan mata semakin lama akan semakin berkurang sehingga akhirnya mata akan menjadi buta. 

Ini terjadi disebabkan saluran cairan yang keluar dari bola mata tersumbat sehingga bola mata akan membesar dan bola mata akan menekan saraf mata yang berada di belakang bola mata. Akhirnya saraf mata tidak mendapatkan aliran darah secara sempurna sehingga saraf mata akan mati.

Punca utama glaukoma adalah hipertensi dan diabetis mellitus. Ada juga berpunca dari migrain, emosi tidak menentu dan pembuluh darah sempit.

Tekanan bola mata secara berterusan akan merosakkan saraf mata. Dan yang paling merbahaya ianya tidak disedari oleh pengidap glaukoma sendiri kerana ia berlaku sedikit demi sedikit.

Dinasihatkan kepada mereka yang berusia lebih dari 40 tahun sering menjalani pemeriksaan mata untuk detect sebarang gejala lebih awal.

CARATOMAX teman sejati mata

Alhamdulillah adik kawan saya mengambil langkah bijak dengan mengamalkan CARATOMAX.


inilah rupa paras carotomax yang digemari ramai.

CARATOMAX adalah agen anti oksida yang sangat tinggi dan sebagai peneutral radikal bebas.

Ingredient CARATOMaX dari sumber yang sangat semula jadi dari ektrak buahan membezakannya dengan vitamin dan ubat mata di pasaran.


Mampu ke kita nak telan semua buahan di atas tu sekali hidangan. Dengan sebiji kapsul Carotomax  telah merangkumi kesemua ektraks buah-buahan di atas yang saya percaya amat baik untuk mata.

Apa yang ada boleh buat cuma telan saja sebiji atau 2 biji selang sehari. Mudahkan. Insya Allah mata anda akan sihat.

Ada kawan saya kata CARATOMAX sebagai DETOX mata....
Ahaa...matapun kena detox ye.

Saya pernah amalkan CARATOMAX. Resultnya sangat best.
Saya ada rabun dan silau yang agak tinggi.

Beberapa minggu selepas amalkannya saya pandang lampu jalan dah tak pecah lagi.maknanya silau saya dah berkurang.
Best ke best!

Saya bercadang nak teruskan amalkan CARATOMAX...manalah tahu saya dah tak payah pakai cermin mata lagi lepas ni.

Saya doakan juga adik kawan saya sembuh dari penyakit glaukomanya.

Saya doakan juga anda yang membaca status ini mempunyai mata yang sihat dan gojes.

Testimoni

Di sini saya sharekan beberapa testimoni mereka yang pernah consume CAROTOMAX. Ramai dah jatuh cinta dengan caratomax dan resultnya sungguh awesome!



Sekiranya anda mengalami masalah yang sama dengan adik kawan saya ni sila hubungi saya Hafizah di 019-211 8757 (Telegram/Whatsapp).

Hafizah.
‪#‎matasihat‬
‪#‎rabun‬
‪#‎glaukoma‬
‪#‎buta‬
‪#‎awakkatmane‬

Sekiranya anda suka entri saya kali ini sila tekan button SHARE dan LIKE di bawah. Mudah-mudahan dengan sekali anda klik anda dapat saham akhirat kerana dapat membantu orang yang mempunyai masalah mata.


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 
FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!


Hafizah Mahfoz
[SID : 961265] 
Call/Whatsapp/Telegram/sms:
019-211 8757

email:
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:

TERKURUS DAN TERMENGANDUNG

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat-sahabat fiezabard? Saya doakan anda sihat walafiat di samping keluarga tercinta.

Lama saya tak update cerita. Kali ini saya nak cerita kisah kawan opis saya ni. Murzieda namanya atau lebih dikenali dengan nama eida dikalangan rakan-rakan opis.



eh ni bukan eida. Ini Jeng! Jeng! Jeng!...


Ini baru betul eida dah kurus

Kawan saya ni 3 bulan lepas beriya nak join NECK walaupun dari luarannya eida tak lah bam bam sangat.

Dalam group telegram dialah yang paling aktif sehingga dilantik jadi krew NECK.

Almaklumlah dah berjaya turunkan berat badan sehingga 13.5 kg selama hanya 100 hari. Hebat eida ni.

Saya pun pernah kongsikan kejayaan eida kurus sebelum ni. Kalau anda perasan. Sila klik


Sebelum raya eida mengadu kepada saya semua suppliment yg biasa dia ambik macam nak muntah bila makan. Padahal sebelum ni ok je. Minum air pun rasa pahit. Aiks! Jeng jeng jeng!

Hari ni selepas seminggu beraya eida dok cerita baru-baru ni eida pergi buat pregnancy test dan scan...

Yes!..alhamdulillah...confirm ada isi rupanya. Dah agak dah. Dah 7 minggu rupanya.

Dah bagitau dah. Bila anda kurus. Bila anda sihat, anda terpaksa terpregnant..

Whopsss! Saya pulak suspend ni....hahahahhaaa.

Malah pakar doktor sakit puan Dr Hamid Arshat juga pernah nasihat kepada siapa yang belum direzekikan cahaya mata dan anda bam bam. Step yang pertama turunkan berat badan dahulu sebelum rawatan lain dibuat.


Nasihat Doktor Pakar Sakit Puan. Kuruskan badan dulu dalam usaha untuk mendapat zuriat.

Saya ada kongsikan TIPS HAMIL DENGAN MUDAH sila klik link

8 TIPS MUDAH HAMIL (KLIK SINI)

Jadi, saya pun sarankan anda sahabat-sahabat saya yang inginkan zuriat buat step pertama nasihat Doktor dulu sebelum meneruskan rawatan seterusnya.

Dalam #NECK ada juga peserta yang sama kes macam eida....

Bila anda kurus. Anda sihat. Bila anda sihat anda akan subur Insya Allah.

Double TAHNIAH utk Murzaieda Murad​ kerana
1. Terkurus dengan NECK
2. Ter'pregnant' dengan NECK.

Sukanya tahun depan dapat anak buah sorang lagi.

Gambar ehsan dari eida. Photo scan babynya. Mcm nampak mata lah...

Agen NECK ANDA,
Hafizah
019-211 8757

#jomkurusdarirumah
#termengandungdenganNECK
#Mudahnyahamil

Wednesday, July 15, 2015

AWAS JUADAH RAYA!

Assalamualaikum wbt,

Tak lama lagi kita akan menyambut bulan Syawal. Syawal maksudnya Raya yeh!!!!

Bila raya je dah terbayang pelbagai juadah yang dihidangkan penuh tak muat meja.

Cer tengok nih.


beginilah setiap pagi raya. Meja pun dah tak muat dengan pelbagai jenis juadah.


Yummyyy!!! hidangan femes di pagi raya tapi AWASSS!!

Kalau raya mesti ada biskut raya. Raya tak sah kalau tak de biskut raya.

Juadah raya tak bersalah. Tapi kita yang rasa bersalah kalau tak makan betul ke betul!

Tak salah nak makan semua tu. Tapi biar makan dengan berilmu.

Di sini saya nak share makanan yang sangat lazat menjelang hari raya nanti serta kandungan kalorinya.

Juadah Raya dan Kandungan Kalorinya















Ingat!!

Anda kena plan apa yang anda bakal ambil nanti.


Seorang wanita dewasa hanya memerlukan average range pengambilan kalori tidak lebih daripada 1,200 kcal.


Manakala lelaki dewasa hanya memerlukan average range 1,600 kcal pengambilan kalori harian mereka.


Awas dengan pengambilan kalori anda terutama di pagi raya nanti.

Sekiranya anda selesa dengan keadaan BAM BAM anda sekarang, terpulang. Selesalah sangat!

Dalam Now Everyone Can Kurus (NECK) kami diajar bagaimana mengira keperluan kalori dan berapa defisit kalori setiap individu.

Sebab itu ramaaaiiii peserta NECK dapat mengurangkan berat badan dengan MUDAH dengan adanya FORMULA hebat ini.

Amacam?
Best ke best?

Sapa nak join group FB Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus sila taip "Saya Nak Join"  kepada Hafizah ke 019-211 8757 (Telegram/Whatsapp).

Ada banyak tips kurus akan dikongsikan di group tersebut.

Sekadar berkongsi,
Hafizah Mahfoz

~healthy begins from you.

Sekiranya anda suka entri ini sila tekan button SHARE dan LIKE. Insya Allah anda dapat saham kubur sama.

JANGAN BALIK RAYA TANPA MAGIC CLEAN!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat fiezabard? Kali ini saya nak share suatu yang sangat MAGIC yang saya nak share dengan anda.

Rasa bersalah pulak sekiranya saya tak share dengan anda.

Jangan balik raya kalau belum dapatkan MAGIC CLEAN ni.

Pencuci serbaguna yang membantu sehabis baik urusan rumah anda.

Hanya setitik dua masuk dalam bancuhan air. Spray!...spray!...spray!...rumah anda pasti blink! Blink di pagi raya. Macam rumah barulah.

Celahan jubin yang meninggalkan kotoran degil pun senang nak dicuci dengan sekali spray je....sental manja2...dah berkilat jubin anda.

Mop pun mudah....tak payah bilas banyak kali. Sekali mop lantai, lantai berkilat shining tanpa meninggalkan kesan capuk.

Memang puas hatilah dengan MAGIC CLEAN ni.

Saya cakap sebab saya dah cuba.

Bukan mahal pun. Dengan nilai RMXX boleh tahan 1 tahun penggunaan. Jimat ke jimat!

Jom jadikan rumah kita blink blink di pagi raya...yehhhh!!!!

Nak! boleh contact saya di 019-211 8757 (hafizah). Jangan segan telegram or wassap je.


Mural Abstract hilang dari pandangan pengangan Magic Clean.


Dinding seperti dicat baru


Bilik air bersinar tanpa meninggalkan kesan menyengitkan hidung seperti pencuci chemical lain. Best sangat.


Beza ke beza jubin yang telah disental manja dengan MAGIC CLEAN.

 Setelah oven bekerja keras digunakan buat kuih raya, tentu kotor berserabutkan? Sebelum balik kampung, pastikan dicuci bersih dengan MAGIC CLEAN ni. Spray-spray kan saja dengan pantas oven anda bersih berkilat tanpa bilas.

Beza MAGIC CLEAN dengan PENCUCI SERBAGUNA lain

  • Tidak menyesakkan hidung.
  • Dari ekstrak jagung dan kelapa yang sangat-sangat semulajadi.
  • Gunakan setitik dua saja boleh menyelesaikan kesan kotoran yang degil.
  • Tak perlu bilas dengan banyak air.
  • Selamat kepada kanak-kanak kerana bebas bahan kimia.
  • Pantas membersihkan kotoran.
  • Green, sangat mesra alam. Tiada bahan Toksin.


Sekali lagi Pesanan saya, Jangan balik raya tanpa Basic H.

Hubungi saya Hafizah 019-211 8757 (telegram/whatsapp) untuk Basic H anda yang pertama.

Sekiranya anda suka entri saya sila tekan button SHARE dan LIKE. Ramai lagi rakan-rakan yang memerlukan anda untuk share sesuatu yang mereka inginkan. Mudahan menjadi saham akhirat anda kerana membantu selesaikan masalah mereka.

Terima kasih kerana setia membaca.

Hafizah,


FORMULA MUDAH M.E.S.T.I KURUS FB GROUP YANG WAJIB ANDA LAWATI

Assalamualaikum wbt,


Apa khabar sahabat fiezabard yang dikasihi? Saya doakan anda berada dalam lindungan Allah swt.


Baru-baru ini TEAM Now Everyone Can Kurus (NECK) telah melancarkan group FB yang sangat happening.

Saya sarankan anda join group ini terutamanya yang masih BAM BAM! ...erk jangan marah.



SILA KLIK PHOTO DI ATAS SEKIRANYA ANDA BERMINAT. 

Ramaaaiii dah join. Anda pasti tak menyesal.

Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus
=========================
Selamat datang ke Group Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus.

Group ini adalah untuk kita semua berkongsi pengalaman, ilmu dan tips untuk kita semua hidup dengan lebih kurus dan sihat.

Anda DIBENARKAN :

1. Add kawan kawan anda yang nak belajar lebih banyak mengenai tips turunkan berat badan anda. Sila ADD rakan rakan anda di sini. Sesiapa pun boleh join.
Ini link untuk anda ajak kawan kawan anda join:

Sila ADD Mereka.

2. Berkongsi tips, pengalaman dan gaya hidup sihat anda di group ini.

3. Sila share makanan sihat yang anda makan.

4. Sila share gambar anda jika anda bersenam.

Anda TIDAK DIBENARKAN :

1. Promote sebarang iklan di group ini.

2. Membuat posting yang menyinggung perasaan mana mana pihak.

Saya doakan, Anda Kurus Dan Sihat.

Admin,
Group Formula Mudah MESTI Kurus.

**************************************************

Amanah di atas adalah pesanan penaja Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus. 

Anda sangat-sangat dialu-alukan join Group FB yang paling happening ini.

Banyak testimoni yang telah berjaya dari amalan Formula Mudah MESTI KURUS ini.

Saya nak share sikit.














Ini saya selepas 100 hari bersama Now Everyone Can Kurus.
Sekarang saya masih mengamalkan Formula Mudah MESTI Kurus. Berat terkini 50 kg (pada 15/7/2015)


ni baru sikit ni...

Ada banyak lagi testimoni yang telah terbukti berjaya mengamalkan Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus.

Tak percaya tak per...join je.

Sekiranya anda serius nak KURUS dalam masa 100 hari. Sila taip "Saya Nak Join NECK"  kepada saya Hafizah di 019-211 8757 (Telegram/ Whatsapp).

Saya sedia membantu anda yang serius nak kurus.

Sekiranya anda rasa entri ini bermanfaat kepada rakan-rakan anda sila tekan Button SHARE dan LIKE. Semoga satu klik button anda mendapat saham akhirat kelak.

Agen NECK Anda,

Hafizah

~design your life not by default