Friday, March 15, 2019

9 Cara Bagaimana Mobile SPA Bantu Ramai Wanita Jana Pendapatan Yang Perlu Anda Tahu



Assalamualaikum wbt.

Apa khabar pembaca setia fiezabard yang dikasihi? Kak Fieza doakan anda dilindungi Allah dan sentiasa dipermudahkan urusan.

Kak Fieza biasa dengar rungutan kawan-kawan

"Dah tengah bulan ni, poket dah kering mana nak cekau lagi nih, anak-anak merengek nak beli uniform pengakap, buku latihan sekolah. serabut lah"

"Nanti saya tanya suami saya, nak beli itu ini sekarang susah, budget-budget suami bagi cukup untuk belanja dapur" keluhan para suri rumah.

"Hujung bulan dapat gaji, bayar hutang sana-sini. Tengah bulan tinggal RM22.50, arghhhh...cam ner ni"

Sakitkan. Itulah dilema individu yang terikat dengan kewangan mereka.

Kenapa Bisnes Mobile SPA?

Ramai wanita sekarang dah nampak peluang buat duit dengan bisnes Mobile SPA atau SPA tanpa kedai sangat lumayan pulangannya.

Tapi apa istimewanya Kursus Mobile SPA TWB ini. Jemput baca sampai habis ye.

Kenapa Kursus Mobile SPA dengan TWB?

1. Income Unlimited

Anda bayangkan, duit anda sentiasa masuk tiap-tiap hari.

Anda bayangkan, hanya kerja 1 jam dah dapat 3 angka.

Anda bayangkan, bisnes geli-geli pun boleh bawa mak ayah pergi umrah.



Best ke best.

Dengan bisnes Mobile SPA TWB anda boleh dapat semua yang anda impikan unlimited. Anda buat anda dapat. Anda tak buat anda ternganga lah.

Jangan anda tak tahu, ada antara beautician kita dah jana 4-5 ANGKA SEBULAN ok.

2. Permintaan (demand) tinggi

Kalau anda perasan, bisnes Mobile SPA ini menjadi fenomena tsunami sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Mobile SPA adalah bisnes ranking yang tertinggi berbanding bisnes-bisnes lain.

"Mulakan bisnes dengan apa yang ada di tangan anda" ~ Dr Azizan Osman

Cuba anda lihat di sekeliling anda.

Apa yang ada berhampiran anda?

Tudung? 

OK nak bisnes tudunglah. Anda perlu cari supplier tudung. Tak pun anda perlu cari kain dan jahit. Tak pandai jahit, nak kena cari tukang jahit la pulak. Kena upah tukang jahit. Kena fikir macam mana pulak nak marketkan tudung tu. Fuhhh...payah, pening. Dah la buat sorang-sorang.

Ini contoh ye. Sekiranya anda selesa dengan bisnes tudung tak menjadi kesalahan. Anda boleh teruskan. Saya hanya beri contoh.

Sejak tahun 2018, Bisnes Mobile SPA sangat famous dan demandnya sangat tinggi.

Ramai wonder women sekarang bekerja. Bila balik kerja mereka stress dan keletihan dek bebanan seharian kerja. Mereka perlukan SPA untuk release stress dan manja-manjakan diri.

Kebanyakan mereka malas nak ke kedai SPA selepas balik dari kerja. Jadi, khidmat SPA ke rumah amat diperlukan.

Sebab itu Kak Fieza katakan Bisnes Mobile SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang.

3. Modal Rendah

Anda nak bisnes SPA tapi tak tahu nak kursus di mana? Banyak kursus SPA perlukan modal sehingga RM5K-RM10K. Ada yang lebih dari itu.

Dengan kursus Mobile SPA TWB hanya memerlukan modal yang rendah bina Mobile SPA.

4. Bina SPA dengan Jenama Sendiri

Yang lebih istimewa sejurus lepas kursus Mobile SPA TWB anda terus boleh bina SPA dengan jenama sendiri.

Anda jadi CEO bisnes anda sendiri.

Para peserta yang telah join kursus Mobile SPA TWB semuanya telah bina MOBILE SPA DENGAN NAMA SENDIRI.

Kak Fieza sendiri telah bina Mobile SPA sendiri dengan jenama Fieza D'Beauty Home SPA.



Tak pernah mimpi pun Kak Fieza nak bina SPA sendiri.


5. SPA Tanpa Kedai Dengan Modal Terendah Di Pasaran

Anda tahu tak sekiranya nak bina kedai SPA perlukan modal beribu malah beratus ribu RM untuk setup sebuah kedai SPA yang cantik.

Kalau tak cantik, tak menarik , pelanggan tak selera pulak nak datang. Belum mula SPA lagi dah pening kepala. 

Itu baru setup kedai. Belum fikirkan kos operasinya lagi yang juga menelan beribu-ribu RM. Mana nak cover kos sewa kedai lagi. Bayar gaji pekerja lagi, bil api dan bil air. kos marketing dan banyak lagilah. 

TWB menyelesaikan kepeningan anda. Bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB hanya dari rumah anda. Mudahkan?





Sijil Certified Beautician dan KITAB SPA juga akan diberikan.




6. SPA Menggunakan Produk Bertaraf Antarabangsa Terbukti Selamat dan Berkesan, produk Organik.


Bukan mudah untuk memberikan suatu yang sempurna kepada pelanggan. Pelanggan perlu diutamakan.



Terutamanya dalam pemilihan produk yang baik dan selamat untuk pelanggan SPA kami.



Ada sebahagian daripada servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan OEM, produk yang tiada kelulusan KKM, dan produk yang sangat bahaya ke atas pelanggan mereka.

Tapi, saya tak nak anda salah faham. Bukan semua SPA yang buat begini.

Sebenarnya, bahan terbaik untuk menjalankan bisnes spa tak murah. Ia agak mahal. Jadi, jika kita nak untung lebih, kita boleh saja guna bahan yang murah.

Walaubagaimanapun, pihak kami di  TWB tidak mahu mempertaruhkan kesihatan pelanggan kita dengan menggunakan produk yang kami sendiri pun tidak tahu dan tidak yakin dengan keselamatannya.

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEE.



Kenapa YOUTH SHAKLEE?

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.

Sejak awal 2018, Shaklee telah keluarkan produk set kecantikan Youth.

Set inilah yang Beautician TWB akan gunakan kepada semua customers kami.

Set ini jugalah yang para beautician TWB akan gunakan untuk skin care mereka tidak terkecuali Kak Fieza. Best tau guna YOUTH nih.

Percayalah, produk YOUTH ini adalah set skin care lengkap sesuai untuk semua jenis kulit. Ramai pelanggan SPA kami berpuas hati dengan produk YOUTH ni.


Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut tentang YOUTH SKIN CARE jemput baca link di bawah ye.






7. Coaching Guideline dan Support Group yang happening

Kak Fieza difahamkan kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi takde support selepas kursus berakhir.

Kalau kita belajar teknik urutan spa terbaik sekalipun, tetapi kalau kita tak pandai nak marketkan bisnes kita. Bagaimana kita nak terus survive dalam bisnes SPA kita?

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online Dan Offline) kepada anda selepas training. 



Dalam TWB, para beautician akan bantu each others sekiranya mereka stuck dalam bisnes. Ukhwah mereka sangat kuat.

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok tau. Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others.

Di TWB anda dapat kursus mobile sapa dari segi teknik urutan, anda dapat juga belajar teknik marketing terulung.

Selepas dah join kursus ini, Nak tak nak je anda buat.

Anda buat anda dapat fulusss...

Anda tak buat ternganga je la.

8. Career Development Bersama TWB

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara!

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!

Kak Fieza nak pecah satu rahsia nih, dah ada pun beautician kami yang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan secara konsisten dengan menyertai program TWB ini tau. Best ke best.

9. Peluang Jana Income Dari 6 Penjuru

Ahaaa....ini yang menarik nih. Tanya la dari mana-mana kursus SPA atau mana-mana bisnes pun anda takkan dapat peluang jana pendapatan dari 6 penjuru.

Buat service SPA hanya salah satu penjuru dari 6 penjuru yang Mobile SPA TWB tawarkan. Ada 5 penjuru lagi yang anda boleh rebut.

Sekiranya anda dapat grab keenam-enam penjuru income tersebut, Insya Allah anda akan jadi JUTAWAN dalam masa setahun. Janji anda buat dan buat dan buat.

"Saya tak de masa nak buat service, ada anak kecik lagi, lagipun saya masih bekerja"

Kami faham sangat keluhan wanita sebegini kerana kami juga wanita bekerjaya.

Usah risau, TWB ada 5 lagi penjuru income yang belum diterokai.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Kami tidak boleh dedahkan RAHSIA ini sekarang sebab kami tidak mahu ditiru oleh orang lain.

Rahsia sumber pendapatan lain hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.


Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang!

Anda masih ragu-ragu dengan Mobile SPA TWB ni.

Jemput jenguk bukti mereka yang dah join


Bukti Kejayaan Beautician Mobile SPA







Nampak tak lumayannya mereka dapat duit kepok-kepok. Anda tak terbakar ke?

Tak cukup lagi. meh Kak Fieza share lagi.

.
.
.
.
.
.
.








Amacam, terbakar tak?

Apa lagi yang anda tunggu?

Anda mungkin nak baca kejayaan yang lain


Jemput baca perkongsian Success Story TWB di bawah








Sekiranya anda tidak cipta masa depan anda sekarang, bila lagi?

Jom join TWB Mobile SPA Academy bersama kami!

Jemput tekan link untuk konsultansi

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Kak Fieza (019-211 8757) (SILA TEKAN)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Kak Fieza (019-211 8757) (SILA TEKAN)
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Kak Fieza (019-211 8757) (SILA TEKAN)


Sekiranya anda rasa Projek TWB ini dapat memberi manfaat kepada rakan taulan anda. Sudilah kiranya anda SHARE kepada rakan-rakan anda.

Mudahan dengan asbab perkongsian anda ini, anda dapat mengubah kedudukan kewangan mereka. Tak pasal-pasal anda dapat saham akhirat FREE. Best ke best.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan kepok-kepok duit yang lumayan?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya bisnes HOME & MOBILE SPA?
Hubungi saya untuk:- 


email :
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:
hafizahmahfoz (tekan)

Instagram:

No comments:

Post a Comment