Sunday, February 1, 2015

100 HARI PERTANDINGAN NOW EVERYONE CAN KURUS

Assalamualaikum wbt,

Salam persahabatan saudara-saudara ku...

Sekejap lagi PERTANDINGAN 100 HARI NOW EVERYONE CAN KURUS telah dilancarkan.

Ramai yang dah join.

Tengok je la tu penyertaan berpuluh-puluh orang.

hanya dalam Group Telegram anda boleh KURUS (ehsan dari admin NECK)
Tahniah kepada peserta Now Everyone Can Kurus.

 Sebelum bermulanya Program yang diterajui oleh Abang Ketak jom layan TIPS Now Everyone Can Kurus

TIP 1


TIP 2

TIP 3

TIP 4

TIP 5

TIP 6

TIP 7

TIP 8

TIP 9

TIP 10

TIP 11

TIP 12

Banyakkan tip yang dikongsikan. Bila join Now Everyone Can Kurus lagi banyak tips M.E.S.T.I kurus yang boleh dapat.


Apa yang buat saya tertarik dalam Formula M.E.S.T.I Kurus yang akan dikongsikan nanti ialah sapa nak kurus WAJIB MAKAN NASI.

Bermakna tak betullah kawan-kawan diet kita selalu cakap nak kurus tak boleh makan nasi.

PErghhh....terseksa wooo jiwa raga orang yang berkulit sawo matang ni kalau tak makan nasi.


Pertandingan ini terbuka kepada semua warga bumi yang

1. Terasa diri ada lemak-lemak degil melekat.
2. Sesuai kepada mereka yang dah banyak kali nak kurus dan mengikuti pelbagai program diet tapi still tak kurus-kurus.
3. Malas nak pergi GYM.
4. Masih nak makan nasi.
5. Tak ada masa nak bersenam.

Siapa yang join akan mengikuti Online Training Fitness bimbingan Abang Ketak melalui Telegram Group.



Hadiah yang menanti kepada mereka yang berjaya kurus dengan peratusan yang tinggi ialah:

1st PRIZE RM 1000
2nd PRIZE RM500
3rd PRIZE RM300


PERTANDINGAN BERMULA 1 FEBRUARI 2015 - 31 MAY 2015

Daftar sekarang !!

Sila hubungi saya untuk pendaftaran 019-211 8757 (telegram/Whatsapp)



http://fiezabard.blogspot.com/2015/01/free-ebook-now-everyone-can-kurus-neck.html

http://fiezabard.blogspot.com/2015/01/free-ebook-now-everyone-can-kurus-neck.html


Nak macam mereka??


JOM JOIN NOW EVERYONE CAN KURUS BATCH 1.

Mohon anda tekan button SHARE dan LIKE supaya ramai yang dapat manfaatnya.

 Sihat dan kurus,
Hafizah Mahfoz

0 comments:

Post a Comment