Monday, May 13, 2019

Nutriferon Cegah Demam, Selsema Dan Batuk Secara Semulajadi

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat fiezabard yang dikasihi? Kak Fieza doakan anda dalam lindungan Allah swt.

Sejak kebelakangan ni ramai sangat cerita anak-anak yang sering diserang demam, batuk dan selsema.

Dalam group parents tadika dan sekolah anak-anak ada sahaja mesej dari parents yang anak-anaknya tak dapat hadir sekolah. Hampir setiap hari ada saja mesej anak-anak tak sihat.

Kak Fieza pun pernah alaminya suatu ketika dulu. Lepas seorang-seorang berjangkit. Ada yang pernah ditahan wad hingga berhari-hari. Ada juga yang perlu di Neb setiap 4 jam sekali.

Anda bayangkan, Kak Fieza pernah jaga anak di hospital selama beberapa hari yang ditahan di wad. Dalam masa yang sama Kak Fieza sendiri dijangkiti demam viral. 4 jam sekali Kak Fieza perlu makan paracetamol untuk meredakan demam sehingga menggigil. Sejuknya macam berada di kutub utara ( macam pernah pergi kutub utara hahahahhaa ). Bayangkan orang sakit kena jaga orang sakit.

Waktu tu Kak Fieza tidak ada ilmu lagi bahayanya Paracetamol. Anda nak tahu bahaya paracetamol BAHAYA PARACETAMOL YANG ANDA PERLU TAHU (SILA KLIK)

Waktu tu, anak-anak Kak Fieza senang sangat dijangkiti penyakit. Puas Kak Fieza cari ubat pencegahan yang boleh tingkatkan antibodi mereka. Pelbagai jenama dah Kak Fieza cuba. Berapa buah farmasi Kak Fieza singgah untuk mencari ubat yang boleh mencegah dari anak-anak mudah terkena penyakit tapi semuanya hampa.

Sehinggalah 3 tahun yang lalu Kak Fieza amalkan NUTRIFERON, Alhamdulillah Kak Fieza sekeluarga dah jarang ke klinik. Demam, selsema dan batuk pun dah kurang menyerang. Kalau kena demam pun, demam-demam manja je.

APA ITU NUTRIFERON?


NUTRIFERON GRANULES adalah formulasi istimewa yang hanya boleh didapati di Shaklee.

NUTRIFERON merupakan satu formula eksklusif dan dipatenkan dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Dr. Kojima iaitu satu-satunya saintis yang telah membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan. Akhirnya berjaya membangunkan satu-satunya INTERFERON semulajadi di dunia (NUTRIFERON).

Apa yang istimewanya  Nutriferon?
๐Ÿ’ Suppliment yang meningkatkan daya imunasi badan
๐Ÿ’Suppliment yang menggantikan ubat tahan sakit dan paracetamol yang merbahaya sekiranya diambil dalam jangka masa yang panjang
๐Ÿ’ Tiada bahan kimia dan bahan pengawet mahupun pewarna tiruan
๐Ÿ’ 100% dari bahan semulajadi ekstrak tumbuh-tumbuhan



4 Herba/Tumbuhan Untuk Sistem Imun Anda dan Keluarga yang terkandung dalam NUTRIFERON

Herba ini dikaji selama 40 tahun. Daripada 200 herba, pakar Imun telah pilih 4 herba ini yang paling hebat membantu meningkatkan sistem Imun badan manusia

1) Biji Labu
๐Ÿ’ Tingkatkan imun sistem anda secara semulajadi
๐Ÿ’Ia juga bagus untuk pesakit Arthritis

2) Japanese Honey Suckle 
๐Ÿ’Antibiotik semulajadi yang kuat. 
๐Ÿ’ Bantu pesakit Athma dan masalah 
๐Ÿ’ Juga bantu melegakan sakit kulit seperti rashes dan eczema. 
(Ramai customer saya yang jadi kelopak garam makan tak sampai sejam akan hilang insyaAllah) 

3) Plantago Seed
๐Ÿ’ Bantu bunuh kuman
๐Ÿ’ Bantu baiki luka lebih cepat dan bantu hasilkan sel baru

4) Safflower
๐Ÿ’ Bantu kurangkan masalah Bronchial Athma
๐Ÿ’ Bantu turunkan kolesterol jahat


Nutriferon adalah sebatian proprietari eksklusif ekstrak 4 tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Safflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.


NUTRIFERON berfungsi sebagai pemangkin pengeluaran semulajadi INTERFERON tubuh. INTERFERON pula berfungsi sebagai ALARM untuk mengejutkan ANTIBODI-ANTIBODI yang sedia ada dalam tubuh kita yang selama ini tak berkerja (seolah-olah tidur dalam tubuh kita). Antibodi yang paling baik adalah antibodi yang terbina sendiri dari dalam tubuh kita.

NUTRIFERON hasil dari formula SEMULAJADI, SELAMAT, TULEN dan BERKESAN. Ianya hanya dari ekstrak 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga sunflower, honeysuckle Jepun dan biji Plantago. Tiada langsung bahan sintetik dan dadah kandungannya.

Sebab itu saya percayakan NUTRIFERON meningkatkan antibodi secara semula jadi.


Dr Yasuhiko Kojima iaitu Pencipta Nutriferon Shaklee bersama Master Nadiah


Jemput baca kisah Nutriferon Kak Fieza

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ NUTRIFERON BOOSTER ANTIBODI SEMULAJADI (KLIK SINI)

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ AWAS! PERTAMA KALI DISERANG VERTIGO! SIMPTOM, PUNCA DAN RAWATANNYA (KLIK SINI)


๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Saat Mencemaskan Ketika Along Eizz Cirit-Birit dan Muntah Darah Akibat Keracunan Makanan (KLIK SINI)



Kak Fieza share beberapa testimoni Nutriferon

Testimoni 1



Testimoni 2



Testimoni 3


Testimoni 4



Testimoni 5



Rezeki kesihatan ALLAH swt yang beri. Kita BERDOA, BERUSAHA untuk menyembuhkan dan BERTAWAKAL supaya pulih dengan sempurna.

Terima kasih kerana sudi membaca. Sekiranya ada kawan-kawan yang mengalami situasi seperti saya, mohon anda SHARE perkongsian saya ini supaya lebih ramai yang dapat manfaatnya. Mudah-mudahan perkongsian sedikit yang diberikan ini mendapat syafaat di akhirat kelak.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 
FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!


Hafizah Mahfoz
[SID : 961265] 
Call/Whatsapp/Telegram/sms:

email:
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:

hafizahmahfoz

pages:

Purplehomeshoppe

No comments:

Post a Comment