Monday, August 31, 2015

HARI INI DALAM SEJARAH ANAK SEDARAKU AKMAL THE SEMPOI BOY- DAY 2 (BERSANDING)

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat fiezabard yang dikasihi? Saya doakan anda sihat walafiat. Seperti dijanjikan kali ini saya nak share photo-photo indah majlis persandingan anak saudara saya Mohamad Akmal yang baru saja mendirikan rumahtangga.



Hero Malaya


 Bila samping dah sendat, jalan pun macam robot.


Tak boleh nak tunduk dah. stokin pun kena tolong pakaikan.


Prosedur standard. Bila bersanding je ada berarak....


Kompang dipalu pengantin baru.....


Yang lain muka serius. Pengantin lelaki sorang buat muka lucu.



Bersama mak pengantin Kak Izah dan Kak Lik


Dah sudah makan, sembang-sembang dulu sementara tunggu sessi photography

Acara memotong kek










Keluarga pengantin.



Pengantin bersama ibu bapa mereka


Sebahagian keluarga besar pengantin sebelah ibu pengantin.


Bapa pengantin sebelah kanan dan bapa saudara pengantin. Biras ke beras??


Bapa saudara pengantin dan famili (Cik Aling)



Pengantin lelaki ni tak sudah-sudah dengan aksi lucunya



Formal style



Free style famili photo



Riuh rendah dengan gelagat memasing.

 Photo yang dikongsikan sekadar untuk tatapan.

Love family,
Hafizah and famili.



0 comments:

Post a Comment