Friday, March 25, 2016

PERFORMANCE DRINK DI PUNCAK GUNUNG KINABALU

Assalamualaikum wbt,

Bila dah gian menaip ni, nak menaip je...tak ingat jap dah nak pukul 1 pagi.

Alhamdulillah, last week husband saya berjaya mencapai impiannya menjejakkan kaki di Gunung Kinabalu.

sebelum bertolak ke Sabah lagi en abang dah pesan bekalkan Performance Drink ni untuk dia mendaki nanti sebab dia dah tahu sangat bestnya dan powernya Performance Drink untuk kembalikan stamina kepada individu yang sukakan sukan lasak.

Jangan tak tahu Performance Drink juga telah diberi kepercayaan sebagai minuman rasmi sukan Olimpik.

Performance Drink berupaya kembalikan bendalir badan yang semakin merosot terutama semasa bersukan dan juga ketika terdedah kepada cuaca panas macam sekarang.

Cik Abang kata memang power la PD ni. Sampai puncak bagai nak putus nyawa. kaki menggigil. Teguk sebotol PD, Alhamdulillah segar bugar balik. Stamina macam di'recharge'.


Gambar ehsan dari CEO Jom Mari Bercuti En. Badrul Hisham (my hubby la). Dalam botol tu adalah air mineral yang telah di'shake' dengan Performance drink. Amacam?? Maintain macho kan..


Still maintain sengeh walaupun berada di 4095.2 Meter tingginya dari paras laut. Tahniah!!

Daripada kita ambil minuman isotonik yang berkarbonat better ambil PD ni yang tiada gas dan tidak berkarbonat. 

Saya dan anak-anak juga gemar minum Performance Drink ni kerana:
๓พ” kurangkan rasa dahaga
๓พ” sejuk je mengalir ditekak
๓พ” mengelakkan dehidrasi
๓พ” mengimbangi cecair dalam tubuh badan
๓พ” mengimbangi metabolisme badan supaya kekal bertenaga sepanjang hari

Saya sarankan anda patut ambil PD juga terutama musim panas ni.

Sapa yg layak ambil
❤Ibu hamil yang mengalami muntah kronik.
❤Ibu menyusukan anak.
❤Mereka yang aktif sukan.
❤Mereka yang kurang minum air.
❤Mereka yang berpuasa.
❤Mereka yang kerap sakit kepala.
❤Mereka yang suka demam dan selsema.
❤Kanak-kanak demam.
❤Mereka yang gemar minuman isotonik (alternatif yang lebih sihat).

Ramai yang dah order sebab tau kebaikannya.

Jom Amalkan Gaya Hidup Sihat

#jomkurusdarirumah
#jomsihat

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 
FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!

Hafizah Mahfoz
[SID : 961265] 
Call/Whatsapp/Telegram/sms:
019-211 8757

email:
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:
hafizahmahfoz

Mohon SHARE dan LIKE entri ini sekiranya ia memberi manfaat kepada anda semua.

Terima kasih kerana sudi membaca.

0 comments:

Post a Comment