Sunday, September 9, 2018

The Walking Beauty (TWB) - Peluang Buat Duit Hari-Hari Bersama Kursus SPA Terbaik Dan Modal Yang Rendah di Malaysia


Assalamualaikum wbt,

Apa khabar para pembaca setia fiezabard yang dikasihi?

Saya doakan anda dikurniakan kesihatan melimpah ruah dan ceria selalu serta dirahmati Allah swt.

Dah hampir 5 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes nih. Pelbagai masyarakat yang kami dalam team yang kami jumpa.

Bukan semua orang senang. Kebanyakan dari mereka yang join bisnes nak dapat duit INSTANT.

Dari situ team kami terpanggil untuk laksanakan Projek The Walking Beauty (TWB) ini.

Jadi izinkan Kak Fieza nak kongsikan mengenai Kursus Mobila & Home SPA, The Walking Beauty By MFMS.

THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS

๐ŸŒฟ APAKAH TWB?


The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 5 penjuru. 



Program ini telah berlangsung sejak lebih dari 2 tahun oleh Master Ainul (founder TWB). Telah ratusan peserta menyertai program ini.



Terus terang Kak Fieza katakan, pada peringkat awal. Ramai yang join tidak berjaya.



Ia tidak berjaya bukan kerana kursus kami tidak bagus. Dari segi content kursus, ia super duper bagus.

Ia KURANG BERJAYA kerana teknik pemasaran dan strategi pembahagian keuntungan yang kurang sesuai pada waktu itu.

Namun, sejak May 2018. Selepas kami temui teknik marketing yang betul berserta strategi pemasaran yang baik, mereka yang join program ini mula menghasilkan result yang KEBABOMMM...

Ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash. 

Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan.

Ini hanya duit dari SERVIS SPA sahaja. Dalam TWB ini, kita masih boleh menjana kewangan dari 5 penjuru yang lain.

Kami design TWB ni supaya para peserta memperoleh keuntungan dari 6 penjuru. Hebatkan.

๐ŸŒฟ KENAPA BISNES MOBILE SPA?

Sebelum TWB ditubuhkan, team kami telah membuat beberapa kajian apakah bisnes yang tidak memerlukan modal yang tinggi tetapi dapat pulangan instant cash segera dan lumayan.

Team kami dapati "MOBILE SPA" adalah dalam ranking yang teratas kajian kami.

Dari situlah kami berazam untuk membangunkan kursus mobile spa untuk membantu para wanita menjana pendapatan dengan segera.

Sekarang ini untuk tahun 2018 dan 2019, bisnes servis MOBILE SPA sekarang sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penattt sangat dengan kerja seharian.

So biasanya lepas penat bekerja, memang besst and heaven sangat kalau ada orang buatkan service SPA.

Nak ke kedai orang tak ada masa, leceh nak parking la, kos servis yang lebih mahal lah... Ini menyebabkan permintaan yang meningkat untuk servis Mobile Spa. Kak Fieza sendiri pun rasa macam tu. Malas sangat nak pergi ke SPA kedai. Even depan rumah sekalipun.

Berdasarkan pengalaman kami, SPA sangat membantu untuk hilangkan stress dan membangkitkan mood happy wanita, selepas berspa rata rata pelanggan akan rasa segar dan lebih produktif ๐Ÿ‘. (Para suami kena faham ni hehe)


Sebab tu lah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.


๐ŸŒฟ SIAPA YANG PATUT JOIN KURSUS TWB INI?

Berdasarkan pengalaman, kami dalam team TWB merasakan ini adalah ciri ciri wanita yang SANGAT SESUAI MENYERTAI KURSUS MOBILE SPA TWB dan seterusnya menjadikan business Mobile Spa sebagai sumber pendapatan.

✅ Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
✅ Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
✅ Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
✅ Wanita graduan yang masih menganggur. 
✅ Wanita pelajar kolej dan universiti yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
✅ Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
✅ Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
✅ Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang.


Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari! Kursus MOBILE SPA ini sangat sesuai untuk anda.

๐ŸŒฟ KEISTIMEWAAN KURSUS SPA TWB

Kak Fieza ni mulanya tak berminat dengan industri SPA ni. Tetapi sejak Kak Fieza join TWB dan projek Mobile & Home SPA ni. Akak rasa ianya ada keistimewaan tersendiri.

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI

Dengan TWB, kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

So you are the CEO of your own business!

Para peserta yang join kursus ini sebelum ini, semuanya sekarang membuka MOBILE SPA DENGAN NAMA MEREKA SENDIRI. 

Kak Fieza sendiri telah bina SPA Kak Fieza sendiri dengan nama fieza D'Beauty Home SPA.

Tak termimpi sebelum ni nak bina SPA. Kak Fieza terjah je nih.

2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Dari awal lagi, kami dah fikirkan. Kita hanya akan buat MOBILE SPA. Kita BUKAN BUKA KEDAI SPA. Sebab kami nak bantu ramai orang yang memerlukan duit dengan modal yang rendah

Anda tahukan, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu, kita kena ada modal yang beratus ribu RM. Tak caya tanyalah para pengusaha Kedai SPA sendiri. Berapa modal mereka nak mulakan kedai SPA.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB hanya dari rumah anda.

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA!

Ada sesetengah kursus SPA yang hanya tunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai. Kemudian ambil masa sangat lama, ada yang berhari-hari.

Tapi TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.


Sambil anda belajar, anda terus buat. InsyaAllah lagi senang faham.

Sambil-sambil tu dapat Coaching Free pulak dari Trainer. Best ke best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


 Training di TWB bukan sekadar training ye. Training HANDS ON PRACTICAL, one-to-one mengadap Certified Trainer TWB.

Sebab itu, hanya tak sampai 1 hari training, terbukti beautician TWB boleh terus buat bisnes SPA selepas tamat training dan boleh terus buat duit setiap hari. Hebat tak? 



Selepas training anda akan diberikan sijil TWB dan diiktiraf sebagai new beautician TWB. Tahniah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

Ramai wanita nak buat SPA, tapi disebabkan kekangan masa dan tempat training yang jauh dan tak sesuai dengan situasi mereka, hasrat mereka terbantut setakat itu sahaja.

Dalam kursus mobile spa TWB, kami mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia. Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan

Jadi walau di mana saja anda berada, takde masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya bagitau lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.

Kita boleh adjust untuk bantu anda. Sekiranya anda duduk terlalu jauh dari Certified TWB Trainer, anda mungkin perlu bayar sedikit duit minyak sebagai saguhati buat trainer itu.

5. PRODUK SPA SETARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN!


Bukan mudah untuk memberikan suatu yang sempurna kepada pelanggan. Pelanggan perlu diutamakan.

Terutamanya dalam pemilihan produk yang baik dan selamat untuk pelanggan SPA kami.

Ada sebahagian daripada servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan OEM, produk yang tiada kelulusan KKM, dan produk yang sangat bahaya ke atas pelanggan mereka.

Tapi, saya tak nak anda salah faham. Bukan semua SPA yang buat begini.

Sebenarnya, bahan terbaik untuk menjalankan bisnes spa tak murah. Ia agak mahal. Jadi, jika kita nak untung lebih, kita boleh saja guna bahan yang murah.

Walaubagaimanapun, pihak kami di  TWB tidak mahu mempertaruhkan kesihatan pelanggan kita dengan menggunakan produk yang kami sendiri pun tidak tahu dan tidak yakin dengan keselamatannya.

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEE. 

Kenapa kami pilih SHAKLEE? 

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu. 

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.


Sejak awal 2018, Shaklee telah keluarkan produk set kecantikan Youth.

Set inilah yang Beautician TWB akan gunakan kepada semua customers kami.

Set ini jugalah yang para beautician TWB akan gunakan untuk skin care mereka tidak terkecuali Kak Fieza. Best tau guna YOUTH nih.




Produk ini telah diformulasikan untuk menjadikan anda "Look Younger Longer".

Percayalah, produk YOUTH ini adalah set skin care lengkap sesuai untuk semua jenis kulit. Ramai pelanggan SPA kami berpuas hati dengan produk YOUTH ni.


Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut tentang YOUTH SKIN CARE jemput baca link di bawah ye.

Rahsia Kejelitaan Dengan YOUTH Skin Care (klik sini)

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kak Fieza difahamkan kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi takde support selepas kursus berakhir.

Kalau kita belajar teknik urutan spa terbaik sekalipun, tetapi kalau kita tak pandai nak marketkan bisnes kita. Bagaimana kita nak terus survive dalam bisnes SPA kita?

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online Dan Offline) kepada anda selepas training. 

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok tau. Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others.

Di TWB anda dapat kursus mobile sapa dari segi teknik urutan, anda dapat juga belajar teknik marketing terulung.

Selepas dah join kursus ini, Nak tak nak je anda buat.

Anda buat anda dapat fulusss...
Anda tak buat ternganga je la.

7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara!

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!

Kak Fieza nak pecah satu rahsia nih, dah ada pun beautician kami yang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan secara konsisten dengan menyertai program TWB ini tau. Best ke best.

8. PELUANG JANA INCOME DARI 6 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan takde masa nak buat service SPA pada customers. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Kalau anda nak tau, ada Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada pelanggan pun, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber INCOME DARI 6 PENJURU! 

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Kami tidak boleh dedahkan RAHSIA ini sekarang sebab kami tidak mahu ditiru oleh orang lain.

Rahsia sumber pendapatan lain hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang!

NAK BISNES PASTIKAN ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰

๐Ÿ‘ ADA MENTOR YANG BERJAYA
๐Ÿ‘ PRODUK YANG TERBUKTI BERKESAN
๐Ÿ‘ ADA SISTEM YANG TERBUKTI BERJAYA



๐ŸŒฟ BAGAIMANA NAK JOIN TWB ACADEMY?

TWB Academy sentiasa mencari Beautician TWB yang baru.

Anda adalah calon yang tepat.

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999

Mahal ke?

Nanti dulu, teruskan baca entri Kak Fieza ni ye. Apa yang anda dapat dalam kursus TWB ni.
.
.
.
.
.
.



Ahaaaa,....

Cer tengok, cer tengok. Banyakkan yang anda dapat hanya dengan RM 1999.


Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!



✅ 1) Facial Relaxing Treatment

✅ 2) Body Scrub

✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup And Running Home - Mobile SPA

Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu dan skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM1999 sahaja!

Kalau anda nak tahu, kursus mobile spa di luar sana ada yang lebih mahal dan ia diajar secara berkumpulan. Bukan secara individu.

Dalam TWB, kami ajar secara One-To-One ok.

Bukan sekadar anda belajar teori, tetapi anda akan terus buat praktikal.

Ok.. Bukan itu sahaja. Matlamat kami, selepas anda jalani kursus spa ini. Kami kalau boleh mahu anda terus boleh tarik beg dan buat servis mobile spa right after training itu.

That's the mission.

Projek ni adalah mengenai "JANA PENDAPATAN HARI HARI SECARA INSTANT".

So, kami memang nak para peserta terus buat duit selepas training ini.

Kami faham, orang join kursus sebab nak buat duit. So, kami kena betul-betul bantu orang buat duit.


Selain kursus di atas, anda juga akan dapat semua item ini:-

๐Ÿ‘1) Sijil Penyertaan TWB
๐Ÿ‘2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)

* Anda beli sekali, anda boleh guna 2-3 bulan untuk customer anda nanti. Tak habis habis guna.. Amcam?

๐Ÿ‘3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
๐Ÿ‘4) Bag SPA yang comel
๐Ÿ‘5) Steamer
๐Ÿ‘6) Ion Massage
๐Ÿ‘7) Trial Kit Spa
๐Ÿ‘8) Manual Training Lengkap
๐Ÿ‘9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
๐Ÿ‘10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
๐Ÿ‘11) Career Development Plan in Spa Industry
๐Ÿ‘12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat!

Ada beautician yang dalam masa seminggu. Ada yang ambil masa 2 minggu. Ada yang sebulan. Ada juga yang dua bulan.

Actually, kami ajar benda yang sama untuk semua orang. Tetapi setiap orang perlu BERTINDAK kalau nak jana pendapatan.


TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain. 

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.

Jom tengok testimoni TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!

BUKTI BUAT DUIT DENGAN TWB

Antara hasil yang telah dikaut oleh para TWB Beautician dalam sebulan sahaja.













Dalam tak berani nak buat SPA dah terpaksa terima RM 100 hanya 1 session SPA.

Best ke best?

Semua ni dengan berkat ilmu yang dipelajari dalam TWB.

Hanya yang join TWB dapat merasai kebahagian ini.


ARE YOU READYYYYY!

Anda dah bersedia untuk KIPAS DUIT!

Jom join TWB Academy kami.


program ini bukan SCAM. Program ini bukan olok olok, jenis dok tayang duit yang tak dapat.

Sekiranya anda rasa Projek TWB ini dapat memberi manfaat kepada rakan taulan anda. Sudilah kiranya anda SHARE kepada rakan-rakan anda.

Mudahan dengan asbab perkongsian anda ini, anda dapat mengubah kedudukan kewangan mereka. Tak pasal-pasal anda dapat saham akhirat FREE. Best ke best.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan kepok-kepok duit yang lumayan?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya bisnes HOME & MOBILE SPA?
Hubungi saya untuk:- 


email :
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:
hafizahmahfoz (tekan)

Instagram:
hafizahmahfoz (tekan)



No comments:

Post a Comment