Thursday, September 27, 2018

TWB Success Story : Income TWB Menjadi Penyelamat Kewangan Ibu Tunggal 2 Anak




Assalamualaikum wbt

Apa khabar sahabat fiezabard? Saya doakan anda dikurniakan kesejahteraan dunia akhirat.

Malam semalam pada 26 September 2018, Di Group Whatsapp kami ada buat sharing pengalaman Beautician TWB yang menjadi inspirasi Kak Fieza.

Sangat-sangat inspirasi

Meh kita ikuti sharing beliau ok!

Sharing Dari Leanna Rafie


First sekali sebelum saya mulakan saya kenalkan diri dulu ye. ๐Ÿ˜

Nama saya Lea. Umur 29 tahun. Saya duduk di Seremban Negeri Sembilan. Saya ada dua orang anak lelaki. Yang pertama 4 tahun. Yang kedua nak masuk 3 tahun.

Saya seorang ibu tunggal baru 2 tahun lepas. Lea masih bekerja as a Sales Marketing dan buat TWB ni part time insyaallah soon FULLTIME.

Lea join TWB baru je last month 1 August 2018. Lea training pada 11 August 2018 dan alhamdulillah seperti yang TWB janjikan training kita pakej heret bag. Kenapa heret bag? Sebab balik dari training terus boleh buat servis.

Lea balik dari training pun malam sebab Lea dengan anak naik train ehehehe.. Tapi sampai sampai rumah je dah gosok muka ayah. Gosok muka adik.

Excited punya pasal sebab Lea dah banyak survey pasal mobile spa lama dah sebenarnya.

Lea memang minat sangat sangat bab bab kecantikan ni. Ada first Lea survey satu mobile spa ni dia downkan semangat sungguh. Dia kata modal product je dekat 50k. Product je ok bukannya siap course and training!!



See 50k and dia sendiri dah malas nak buat katanya.

Kita ni RM1999 je siap training, siap sijil, siap complete barang, lepastu ada support group lagi!

Huish dah terlampau banyak dah apa yang kita dapat compare dengan hanya RM1999! Since Lea masuk TWB ni tak pernah lagi lah kita dibiarkan kontang kanting yang penting kita ni tanya! Usaha!

Satu lagi jangan hidup dengan alasan! Kalau semuanya "kalau", kalau semuanya "bolehke" duduk jelah diam diam tak payah bergerak.

Kenapa Lea cakap macamtu?

Lea start dari zero modal. Lea bukan datang dari orang senang. Family tak kaya. Ayah pun tak kerja. Nak pinjam siapa? Ex husband? Hmmmm.

Mana agaknya nak cekau RM1999 ni.

Otak negatif memang kata "Aduh banyaknya macam mana nak bayar".

Siapa nak bagi pinjam. Tapi kan usaha yang tak pernah putus doa yang tak pernah putus, kawan Lea setuju untuk bagi modal tapi dengan bunga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Takpe Lea kata Lea sahut asalkan Lea dapat tambah duit. Ya alhamdulillah dipermudahkan dalam masa 10 hari Lea dapat kumpul RM1087!!

Bersyukur dan tak sampai sebulan Lea dapat bayar kat kawan FULL AMOUNT. Mula mula je dia kata bunga tapi dia tak ambil pun.

Nampak tak? Redah

Itu cerita modal, cerita pasal ibu ibu yang fikir anak tak ada siapa jaga. Macam mana nak buat?

Percaya atau tidak anak kita ni rezeki.

Ya Allah besar rezeki kita besarkan mereka ni. Macam Lea family Lea memang jenis yang tak suka kita tinggalkan cucu. Lea memang dah dididik dari awal macam tu. Anak Lea dua dua sekolah dari pagi sampai pukul 6. 

Lea tekad walhal yuran bulanan sekolah anak dua orang dekat RM800 every month tapi Lea tekad. Lea nak cari duit untuk besarkan mereka jadi biarkan mereka belajar dan berdikari kat sekolah. Dan pastikan mereka selesa!

Jadi appointment Lea kadang kadang memang ada bawa mereka. Awal awal dah bagitahu kat customer so far alhamdulillah diorang pun ada anak anak jadi main sama-sama. 

Hidup ini kita jangan terlalu fikir boleh ke mampu ke. Nanti susah, nanti siapa nak bantu, nanti siapa nak jaga! Masa tu tak tunggu kita taw "nanti" tu jadi sampai 10 tahun sudahnya jadi apa?



Lea pernah ye bawak anak anak sampai dua pagi mula mula appointment kat Seremban lepas tu Semenyih.. Lepastu Keramat ada tiga orang. Kawan kawan nak buat. Lea balik drive dekat 2 pagi. Tapi puas hati la sehari je RM4++ collection lagi pulak anak anak dapat upah dari customer ๐Ÿ˜‚

Sekarang ni, waktu Lea memerlukan masa gawat belum gaji ni selalunya TWB la penyelamat buat Lea. Alhamdulillah Lea lebih terbuka minda sejak join TWB. Lea rasa TWB ni sangat boleh pergi jauh bukan sahaja dengan income spa semata. Kita ada 5 penjuru income yang lain. Lea nak pulun semua income ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜

Lea tak pernah rasa susah dengan dua kerja, kejar masa untuk anak anak.

Walaupun kadang kadang jadi singa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Biar kita letih dengan ada income dari kita letih tak ada apa apa.

Alasan tak mampu, alasan tak boleh. Semuanya dari kita sendiri. Akal kita mengerakkan perjalanan kita. Insyaallah positif kan sekeliling kita insyaallah dipermudahkan. Buang aura negatif! Siapapun kita, dari mana pun kita, hanya diri kita yang mampu membentuk apa kita mahukan ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ˜


Betul.. kena ada dlm circle yg positif utk maju ke depan. Support group TWB mmg tempat aura2 positif je. Always support each other . Selalu share tips marketing, tips utk promo spa lah.

Bagi Lea TWB ini adalah platform yang paling murah, paling mesra rasa macam keluarga, paling tak lokek ilmu.

Lea rasa selesa dengan sekeliling Lea.Kita semua perlukan aura positif

Otai otai dalam TWB ni memang membawa aura yang sangat positif yang sentiasa bawak Lea bergerak ke hadapan ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Orang tanya, "Lea yakin ke dengan servis mobile spa ni?"

Yakin?

First sekali Lea tau zaman sekarang makanan pun orang nak delivery ke rumah. Servis pun demand dah sangat tinggi. 

Second TWB ini dimana ada wanita disitulah ada jalan untuk kita. 

And paling paling paling meyakinkan Lea product yang kita guna! 

Dan mentor mentor kita yang sangat hebat ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Permulaannya memang mostly orang tak de pengalaman, lepas join, kita akan bagi task untuk new member buat. dan masatu dah terus gerak. dah mula terus. Tak perlu tunggu apa apa dah sebab barang complete dah ada

Lepas dari training tu, semua duit yang korang buat hasil dari instant cash spa tu, semua milik korang. Semua ๐Ÿ˜. Tak der share ngan sapa sapa dah. Tak perlu nak bayar komisen kepada sesapa dah.

Marketing kita kena jaga.. Yang penting pastikan customer puas hati sebab apa.. "Mulut ke mulut".

Betul setiap hari ada booking. Dan kadang-kadang booking nya sorang. Sampai rumah jadi dua jadi tiga orang ๐Ÿ˜…. Kebanyakan nya memang repeat service untuk bulan kedua ni.

Siap tambah Pakej pun ada ๐Ÿ˜

Yang kenalkan kat kawan kawan pun sama. Bagi Lea yang penting kita jaga customer kita..

Once dah ada loyal customers thats it la.. Tak penat sangat dah nak buat marketing.

Bisnes yang bentuk services macam mobile spa ni mudah ada repetition.

Kita ada kitab harga.. Lea follow situ. And macam apa lea kata jangan malu bertanya sebab nereka semua tak kedekut ilmu,

Ini sajalah sharing daripada Lea. Semoga kisah Lea ini memberi semangat kepada rakan rakan semua.

Yang Berkongsi

Leanna Raffi

---------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah. Sekarang Dah Ramai Yang Berjaya

Jika ada sahabat yang nak tahu detail pasal bisnes mobile spa ni. Boleh PM Kak Fieza di 019-2118757.

ATAU

klik  ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡


Nanti Kak Fieza kongsikan detail macam mana anda pun boleh jana pendapatan melalui Mobile Spa seperti Lea.

#silasharekegrouplain
#semogabermanfaat
#thewalkingbeauty
#FBEEmpire
#TWB
#fiezaDBeautyHomeSPA

Ini adalah peluang anda untuk mendapat income secara konsisten setiap bulan.

Perlu diingat, ini adalah BUSINES SPA ok! Bukan duduk goyang kaki duit tetiba datang bergolek. No...No...No....

Tiada istilah goyang kaki dapat duit. Sapa usaha dia dapat. Sapa tak buat melopongla dia.



Nak tahu lebih lanjut tentang TWB, jemput baca di sini ye. Klik LINK di bawah




Jangan tunggu lagi!

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team TWB sekarang!

Sila hubungi saya untuk menjadi sebahagian daripada 
TWB BEAUTICIAN dalam team
FIEZABARD EMPIRE (FBE) !

Sila klik


Atau 

hubungi talian 019-211 8757

SEKARANG!

Sekiranya anda suka entri ini, sila Tekan Button LIKE dan SHARE supaya lebih ramai yang dapat manfaatnya.

Hafizah
019-211 8757
*Founder Fieza D'Beauty Home SPA*
*Certified TWB Beautician*

Anda mungkin berminat membaca perkongsian seterusnya








Sunday, September 16, 2018

TWB Success Story : 3 Bulan Tiada Pendapatan, TWB Menjadi Penyelamat Kewangan


Wanita tabah ini bernama Adiana. Beliau join The Walking Beauty (TWB) semasa beliau hamil 4 bulan. Disebabkan syarikat tempatnya bekerja ada masalah, beliau terpaksa berhenti kerja. Saat itu bermulalah detik yang meruncing bila beliau kehilangan punca pendapatan selama 3 bulan.



Disaat genting inilah, disaat perut memboyot beliau tekad buat Bisnes Mobile SPA dari rumah. Disebabkan terpaksa beliau bertekad jadikan Mobile SPA sebagai sumber pendapatannya.

Masa tu beliau hamil. Bayangkan bagaimana beliau bawa perut buat Mobile SPA demi meneruskan hidup. Besar sungguh pengorbanan beliau.

Hasil tunjuk ajar team TWB dan group support TWB yang awesome, beliau mula mendapat customer dari kenalan sekeliling hingga akhirnya dikenali oleh penduduk setempat. Busines SPAnya semakin mantop.

Alhamdulillah, bulan pertama beliau buat SPA dan berjaya menjana pendapatan hingga 4 angka sebulan. Best ke best! Tak de maknanya duduk rumah goyang kaki boleh dapat duit. Doa, usaha dan tawakal adalah kunci kejayaan.

Semakin lama kemahiran beliau bertambah dan berjaya naik Rank Supervisor dalam Shaklee pula dan melayakkan beliau memegang CASH BONUS 4 angka juga.



Ye, Dalam The Walking Beauty (TWB) kami diajar untuk mendapatkan income dari 6 PENJURU lubuk duit.

Service SPA hanya 1 dari 6 penjuru income yang boleh dapat. Ada 5 lagi penjuru yang ada dalam TWB tapi tak ada dalam bisnes SPA lain. Best kan!

Sebab itu kami rasakan TWB adalah business yang sangat bagus dan fleksible dari segi masa.

Jika ada antara kawan-kawan, saudara-mara, sahabat handai yang ingin tahu TWB secara terperinci, sila hubungi saya ye. Kami ada FREE PREVIEW setiap bulan dan terbuka kepada semua yang berminat.




Ini adalah peluang anda untuk mendapat income secara konsisten setiap bulan.

Perlu diingat, ini adalah BUSINES SPA ok! Bukan duduk goyang kaki duit tetiba datang bergolek. No...No...No....

Tiada istilah goyang kaki dapat duit. Sapa usaha dia dapat. Sapa tak buat melopongla dia.


Nak tahu lebih lanjut tentang TWB, jemput baca di sini ye. Klik LINK di bawah



Jangan tunggu lagi!

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team TWB sekarang!

Sila hubungi saya untuk menjadi sebahagian daripada 
TWB BEAUTICIAN dalam team
FIEZABARD EMPIRE (FBE) !

Sila klik


Atau 

hubungi talian 019-211 8757

SEKARANG!

Sekiranya anda suka entri ini, sila Tekan Button LIKE dan SHARE supaya lebih ramai yang dapat manfaatnya.

Hafizah
019-211 8757
*Founder Fieza D'Beauty Home SPA*
*Certified TWB Beautician*

Anda mungkin berminat membaca perkongsian seterusnya







Thursday, September 13, 2018

Rahsia Kekal Cergas Sepanjang Kehamilan Dalam Usia 40-an Dengan Ostematrix

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar para pembaca setia fiezabard yang dikasihi? Saya doakan anda diberi kesejahteraan dunia akhirat.

Baru-baru ni saya dijemput oleh Mommy Shaklee Kak Fieza untuk menjadi speaker jemputan dalam Group Superstar Mommy Shahab Empire (SMS).

Topik yang diberi memang Kak Fieza suka.




Bila mommy Shaklee saya berikan topik tu, Kak Fieza terus terkenang suatu ketika dulu.

Masih terkenang 6 bulan yang lalu dalam bulan March 2018, tak disangka bila Kak Fieza disahkan hamil untuk kali ke-6 dalam usia Kak Fieza sekarang 42 tahun ok.

Terngiang-ngiang lagi kata-kata doktor gynea Kak Fieza Doktor Khamsiah Doktor favorite Kak Fieza setahun lepas.

"Lepas ni, rehat lah ye. You pun dah ada 5 kids, cukup-cukuplah ye"

Waktu tu Kak Fieza mengalami keguguran buat kali pertama dalam usia kandungan baru 2 bulan setengah.

Alhamdulillah, tahun ni 2018 Allah masih beri rezeki Kak Fieza hamil lagi.

Kalau nak ikutkan dalam usia sebegini, memang tak berupaya mengusung perut boyot lagi kan. 

Beza tau hamil umur 20-an, 30-an dan sekarang 40-an ye. Energy semakin menyusut.

Ada satu pengalaman Kak Fieza nak kongsi dengan anda semua semasa Kak Fieza hamil anak sulong.

Waktu tu umur baru 27 tahun, kira mudalah tu kan.

Jemput baca kisah tragis Kak Fieza 15 tahun lalu ye.


Kisah tragis 15 tahun lalu



15 tahun lalu, gembiranya dihati bila kami dapat berita, akan menimang cahaya mata yang pertama setelah hampir 3 bulan mendirikan rumahtangga.



Tapi perkara yang menyeksakan Kak Fieza saat itu masa bulan-bulan pertama usia kandungan, tetiba belakang Kak Fieza seperti ditarik-tarik, dirobek-robek, disiat-siat. Masa tu Allah saja yang tahu. Dah pergi berurut pun sakitnya masih sama. Beberapa bulan juga la Kak Fieza tanggung kesakitannya. Nak nangis pun ada bila menahan kesakitan tu.


Nak baring tak selesa, nak duduk rasa urat tegang. Nak mengiring pun serba tak kena.

Bayangkan masa tu kena driving hampir 30km pergi dan 30 km balik kerja. Tahan je la ketegangan tulang belakang yang ditarik-tarik semasa memandu.

Padahal masih muda lagi tika tu. Baru 27 tahun.

Bila tanya orang yang lebih berusia, mereka kata biasalah tu, mengandung sulong, urat menegang....

Aduhaiii....tak tertanggung rasanya menahan sakit. Kak Fieza redha je la masa tu. Sebab tak de ilmu dan pengalaman. Iyakan je la kata orang-orang lama.

Sakit seperti ini berulang setiap kali Kak Fieza hamil hingga anak ke-5.

Sebenarnya bukan sakit belakang saja yang Kak Fieza tanggung. Ni nak bagitau senarai apa yang Kak Fieza alami sepanjang hamil dan selepas melahirkan:

๐Ÿ˜ฑ Gigi rapuh, tetiba sebatang gigi Kak Fieza sumpik. Kesian gigi.
๐Ÿ˜ฑ Gusi berdarah
๐Ÿ˜ฑ Sembelit yang keterlaluan (sehingga 3-4 jam dalam toilet, bayangkan)
๐Ÿ˜ฑ Krem kaki yang keterlaluan
๐Ÿ˜ฑ Sakit tulang belakang
๐Ÿ˜ฑ Sakit pinggang

Bila diingatkan balik, Allahuakhbar...tabahnya kumenanggung seksaan begitu ketika hamil dan lepas bersalin.

Alhamdulillah, sekarang dalam usia nak cecah setengah abad baru la dapat ilmu nutrisi yang diajar oleh mentor-mentor nutrisi.

Keperluan Kalsium Bayi Dalam Kandungan Untuk Tulang Yang Sihat

"Bayi anda memerlukan Kalsium yang mencukupi untuk membina lebih daripada 300 tulang semasa kehamilan.

Sekiranya bayi tidak mendapat Kalsium daripada diet harian ibu, bayi akan mendapatkannya daripada tulang ibu, menyebabkan ibu mengalami osteoporosis pada peringkat umur ibu yang selanjutnya.

Oleh itu, tambahkan semula simpanan Kalsium anda dan pastikan tulang anda sihat."

Cukupkah Kalsium dan Mineral Untuk Ibu Hamil?

Rupanya, selama ni Kak Fieza kekurangan kalsium. Padahal, Kak Fieza dah ambil Kalsium yang dibekalkan doktor.

Barulah Kak Fieza tahu setiap individu dewasa memerlukan 1000mg sehari keperluan Kalsium harian mereka ye.

Tu orang normal, sekiranya ibu hamil perlu lebih banyak lagi keperluan sumber kalsiumnya.

Sehari seorang ibu hamil perlu 1200-1500 mg keperluan Kalsium untuk memenuhi keperluan ibu dan bayi.

Sekiranya ibu kurang kalsium, bayi akan mengambil sumber kalsium dari tulang ibu. Tu yang seperti terkerat-kerat tulang, terhiris-hiris tulang belakang Kak Fieza 15 tahun lalu. Rupanya Kak Fieza kekurangan sumber Kalsium yang berkualiti.

Nak kata minum susu, minum susu jugak. Soalnya

1. Konsisten ke kita minum susu setiap hari?
2. Yakin ke kita kuantiti susu tu cukup tampung kalsium kita setiap hari?
3. Penyerapan kalsium sepenuhnya ke daripada susu tu ke sistem badan kita?

1 Tablet Ostematrix = 80 biji badam



Satu lagi yang anda perlu tahu tentang Ostematrix ni.

Sebiji ostematrix ibarat kalsium dalam 80 biji badam. Sapa sanggup kunyah 80 biji badam demi nak dapatkan kalsium?

Bayangkan anda kena kunyah 80 biji badam sebelum tidur. Aduhai lenguh mulut dan nak tercabut gigi gamaknya.

Sebiji ostematrix ni juga umpama segelas susu segar. Kalau harga jual hanya 65 sen je sebijik Ostematrix. Cer bayangkan, mana ada susu segar yang betul-betul fresh plus betul-betul dijamin boleh menyerap sempurna segala nutrien dalam badan hanya dengan harga 65 sen. Carilah kat speedmart ke? Jusco ke? Hero Mart ke? Tak de nye susu segar semurah itu.

Tapi Ostematrix dirumus khas untuk  memenuhi keperluan nutrisi anda. Sebotol ostematrix ada 120 biji tau. Kiranya sebotol tu ada 120 biji gelas susu segar! Tapi kecik je botol nya. Comel je botolnya.



Kenapa Kak Fieza Suka Sangat Ostematrix ni?

Sejak Kak Fieza telan biji pertama Ostematrix, Kak Fieza terus jatuh cinta dan menjadi mengamal tegar Ostematrix. Bak kata orang, kalau tak telan sehari macam tak keruan jadinya. Serba tak kena hidup.

Memang sayang sangat Kak Fieza kat Ostematrix ni. Sebab ianya bukan sekadar Kalsium ye. Ia adalah penyelamat seksaan yang Kak Fieza alami setiap kali hamil sebelum ini.

Ini adalah testimoni Kak Fieza sendiri sebagai pengamal Ostematrix tegar. Perkongsian ini lahir dari hati ok. Bukan tipu-tipu.

Nampak tak? Kak Fieza dapat kesan dari biji pertama Ostematrix yang Kak Fieza telan 5 tahun lalu. Malam Kak Fieza telan 4 biji Ostematrix. Esok pagi Alhamdulillah, hilang sakit belakang serta-merta. Amazing!

Syukur sangat, masa tu macam nak menangis pun ada. Ya Allah, Allah dah tunjukkan jalan selesaikan masalah seksaan Kak Fieza selama ni dalam masa tak sampai 24 jam. Amazing!

Kadar serapan Ostematrix adalah tinggi berbanding sumber Kalsium lain. Ostematrix dapat diserap ke dalam sistem biologi kita dalam masa 12 jam.

Sebab itu kesan yang Kak Fieza dapat sangat pantas.




Beza sungguh bila Kak Fieza hamil kali ini, dalam usia 42 tahun, Alhamdulillah sikit pun tak ada rasa sakit tulang belakang. Kurang rasa sakit pinggang.

Even krem pun sesekali je datang. Tu pun bila Kak Fieza terlupa nak makan Ostematrix.

Tu pun krem geli-geli je. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Gigi pun tak rapuh. Kalau ikutkan gigi Kak Fieza dah rongaklah kan sekarang, memandangkan dah 5 kali hamil.

Buang air besar pun lancar dan lawas. No more sembelit yang menyeksakan. Tak perlu bertapa dalam bilik air sehingga berjam-jam.

Gusi pun dah jarang-jarang berdarah.

Padahal hamil kali ini Kak Fieza jarang minum susu. Kak Fieza rasa macam 20 tahun lebih muda dari usia sekarang.



Photo diambil di Taman Saujana Putrajaya yang berbukit ketika usia kandungan Kak Fieza 5 bulan. Awina interframe pulak ditepi tu....hehehhee
Dalam usia begini Alhamdulillah larat lagilah mendaki bukit di taman yang indah nih. 20 tahun lebih muda katakan. Alhamdulillah.

OSTEMATRIX - Lebih dari sekadar Kalsium!  ๐Ÿ‘

Ostematrix ni lengkap dengan sumber kalsium dan magnesium serta vitamin D dan mineral lain. Magnesium dan vitamin D ibarat kembar kepada Kalsium yang penting untuk membantu penyerapan Kalsium dengan lebih sempurna ke dalam tubuh.

Magnesium dan Vitamin D ni ibarat kenderaan supaya Kalsium dapat dibawa keseluruh anggota badan.
Tanpa magnesium dan vitamin D, sia-sia je makan Kalsium tanpa fungsi.

Patutla dulu bila Kak Fieza makan Kalsium saja tak beri kesan langsung terhadap seksaan kesakitan tulang belakang kak Fieza. Kalsium tidak akan tersebar dengan sempurna tanpa magnesium dan vitamin D.

Jadi, sia-sia makan Kalsium sahaja tanpa memberi kesan. Malah, dikhuatiri juga Kalsium diserap tanpa magnesium boleh membahayakan kesihatan antara contohnya mudah mendapat serangan Batu Karang.

Jemput baca >>> Awas! Kalsium Boleh Menyebabkan Batu Karang (Klik di sini)

Kenapa Anda perlukan Kalsium dan Magnesium?




KALSIUM penting untuk kesihatan tulang, otot, ligamen, sementara MAGNESIUM perlu untuk PENYERAPAN KALSIUM ke dalam tulang, dengan MENCEGAH pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.

Kebanyakan orang, mengambil terlalu BANYAK KALSIUM tapi TIDAK CUKUP MAGNESIUM!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Magnesium juga membantu MENGGABUNGKAN kalsium di dalam tulang.

Bila kalsium dah diserap dalam tulang, magnesium pula tolong untuk gabungkan dalam tulang. Satu bentuk bekerjasama antara Magnesium dan Kalsium yang tidak boleh dipisahkan untuk dapatkan kesan dan penyerapan yang terbaik.

Tiada Magnesium, Kalsium tidak bermakna. Dan tanpa Kalsium, Magnesium juga tiada ertinya untuk tubuh...chewahhh. dah macam lagu.

So, jangan ingat anda dah ambil cukup kalsium dah cukup bagus yer.

Tak guna ambil kalsium tapi ianya TAK DISERAP masuk ke dalam tulang.

Kalsium yang tak diserap boleh membahayakan kesihatan antara contohnya mudah mendapat serangan Batu Karang seperti yang saya ceritakan di atas.

Sebab tulah OSTEMATRIX menggabungkan KALSIUM + MAGNESIUM untuk PENYERAPAN TERBAIK! 

Disamping itu Vitamin D berfungsi meningkatkan penyerapan kalsium dan membantu mengawal atur penyimpanan kalsium dalam tulang. Ia juga mengekalkan penyimpanan mineral di dalam tulang.

Jika kalsium yang kita ambil (makan) tidak mempunyai vitamin D, itulah sebabnya kalsium yang kita makan tu tak dapat diserap dengan optimum. Jadi, tulang pun tak kuat. Lebih buruk lagi bila kalsium yang tak diserap ni la akan menjadi salah satu punca batu karang juga.

Manganese, Copper, Zinc berfungsi mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang.

Selepas kalsium diserap dalam tulang, enzim akan diaktifkan untuk pastikan pula tulang kita ni padat. Bila padat barulah tulang jadi kuat dan sihat. Tiadalah mengadu sakit-sakit sendi. Sakit belakang yang pernah saya alami dulu. Sila Klik kisah Penderitaan Sakit Belakang saya (KLIK SINI).

Boron pula membantu dalam metabolisma tulang.

Saranan Kak Fieza , jika anda nak makan kalsium, pastikan ianya mengandungi Magnesium, Vitamin D, serta vitamin dan minerals seperti yang dikongsikan tadi bagi membantu penyerapan secara optimum. Barulah anda dapat kesan baiknya secara pantas.


Apa yang Kak Fieza rasa sekarang, bila ada teman baik (OSTEMATRIX) bukan saja semasa hamil, lepas bersalin dan diusia mencecah setengah abad ini,

๐Ÿ’• Tenaga semakin bertambah
๐Ÿ’• Tiada lagi sakit belakang
๐Ÿ’• Kurang sakit pinggang
๐Ÿ’• Sembelit pun dah tak ada. Lawas sangat.
๐Ÿ’• Tiada lagi kekejangan (krem)
๐Ÿ’• Tidur yang sangat berkualiti bak sleeping beauty
๐Ÿ’• Tiada gusi berdarah
๐Ÿ’• Gigi semakin kuat dan sihat, tak rapuh


Syukur Alhamdulillah, dipertemukan dengan Ostematrix.

Testimoni Pengamal Tegar Ostematrix














Amacam?

Banyakkan TESTIMONI OSTEMATRIX. Bermakna keberkesanan OSTEMATRIX tak dapat disangkal lagi. Ramai yang merasai kelebihannya. Saya sendiri pengguna tegar Ostematrix dan sangat berpuas hati dengan keberkesanannya.

Tiada lagi Rahsia untuk kekal cergas sepanjang kehamilan dalam usia 40-an dengan ostematrix. Segalanya telah terbongkar.

Jangan biarkan anda TUA SEBELUM WAKTU nya. Jom BEROSTE!

Rebut peluang Bulan September ini dengan Tawaran Istimewa khas untuk anda yang hubungi saya segera.

BUY 3 DICOUNT 5%


#BUY3DISKAUN5%

Sekiranya anda suka dengan entri saya sila tekan button SHARE dan LIKE di bawah. Semoga dengan sekali tekan anda ramai yang akan dapat manfaat. Anda akan dapat pahala FREE je.

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION

BEST PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!


Hafizah Mahfoz
[SID : 961265] 
Call/Whatsapp/Telegram/sms:

email:
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:


pages:

Purplehomeshoppe

Sunday, September 9, 2018

The Walking Beauty (TWB) - Peluang Buat Duit Hari-Hari Bersama Kursus SPA Terbaik Dan Modal Yang Rendah di Malaysia


Assalamualaikum wbt,

Apa khabar para pembaca setia fiezabard yang dikasihi?

Saya doakan anda dikurniakan kesihatan melimpah ruah dan ceria selalu serta dirahmati Allah swt.

Dah hampir 5 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes nih. Pelbagai masyarakat yang kami dalam team yang kami jumpa.

Bukan semua orang senang. Kebanyakan dari mereka yang join bisnes nak dapat duit INSTANT.

Dari situ team kami terpanggil untuk laksanakan Projek The Walking Beauty (TWB) ini.

Jadi izinkan Kak Fieza nak kongsikan mengenai Kursus Mobila & Home SPA, The Walking Beauty By MFMS.

THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS

๐ŸŒฟ APAKAH TWB?


The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 5 penjuru. 



Program ini telah berlangsung sejak lebih dari 2 tahun oleh Master Ainul (founder TWB). Telah ratusan peserta menyertai program ini.



Terus terang Kak Fieza katakan, pada peringkat awal. Ramai yang join tidak berjaya.



Ia tidak berjaya bukan kerana kursus kami tidak bagus. Dari segi content kursus, ia super duper bagus.

Ia KURANG BERJAYA kerana teknik pemasaran dan strategi pembahagian keuntungan yang kurang sesuai pada waktu itu.

Namun, sejak May 2018. Selepas kami temui teknik marketing yang betul berserta strategi pemasaran yang baik, mereka yang join program ini mula menghasilkan result yang KEBABOMMM...

Ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash. 

Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan.

Ini hanya duit dari SERVIS SPA sahaja. Dalam TWB ini, kita masih boleh menjana kewangan dari 5 penjuru yang lain.

Kami design TWB ni supaya para peserta memperoleh keuntungan dari 6 penjuru. Hebatkan.

๐ŸŒฟ KENAPA BISNES MOBILE SPA?

Sebelum TWB ditubuhkan, team kami telah membuat beberapa kajian apakah bisnes yang tidak memerlukan modal yang tinggi tetapi dapat pulangan instant cash segera dan lumayan.

Team kami dapati "MOBILE SPA" adalah dalam ranking yang teratas kajian kami.

Dari situlah kami berazam untuk membangunkan kursus mobile spa untuk membantu para wanita menjana pendapatan dengan segera.

Sekarang ini untuk tahun 2018 dan 2019, bisnes servis MOBILE SPA sekarang sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penattt sangat dengan kerja seharian.

So biasanya lepas penat bekerja, memang besst and heaven sangat kalau ada orang buatkan service SPA.

Nak ke kedai orang tak ada masa, leceh nak parking la, kos servis yang lebih mahal lah... Ini menyebabkan permintaan yang meningkat untuk servis Mobile Spa. Kak Fieza sendiri pun rasa macam tu. Malas sangat nak pergi ke SPA kedai. Even depan rumah sekalipun.

Berdasarkan pengalaman kami, SPA sangat membantu untuk hilangkan stress dan membangkitkan mood happy wanita, selepas berspa rata rata pelanggan akan rasa segar dan lebih produktif ๐Ÿ‘. (Para suami kena faham ni hehe)


Sebab tu lah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.


๐ŸŒฟ SIAPA YANG PATUT JOIN KURSUS TWB INI?

Berdasarkan pengalaman, kami dalam team TWB merasakan ini adalah ciri ciri wanita yang SANGAT SESUAI MENYERTAI KURSUS MOBILE SPA TWB dan seterusnya menjadikan business Mobile Spa sebagai sumber pendapatan.

✅ Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
✅ Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
✅ Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
✅ Wanita graduan yang masih menganggur. 
✅ Wanita pelajar kolej dan universiti yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
✅ Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
✅ Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
✅ Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang.


Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari! Kursus MOBILE SPA ini sangat sesuai untuk anda.

๐ŸŒฟ KEISTIMEWAAN KURSUS SPA TWB

Kak Fieza ni mulanya tak berminat dengan industri SPA ni. Tetapi sejak Kak Fieza join TWB dan projek Mobile & Home SPA ni. Akak rasa ianya ada keistimewaan tersendiri.

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI

Dengan TWB, kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

So you are the CEO of your own business!

Para peserta yang join kursus ini sebelum ini, semuanya sekarang membuka MOBILE SPA DENGAN NAMA MEREKA SENDIRI. 

Kak Fieza sendiri telah bina SPA Kak Fieza sendiri dengan nama fieza D'Beauty Home SPA.

Tak termimpi sebelum ni nak bina SPA. Kak Fieza terjah je nih.

2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Dari awal lagi, kami dah fikirkan. Kita hanya akan buat MOBILE SPA. Kita BUKAN BUKA KEDAI SPA. Sebab kami nak bantu ramai orang yang memerlukan duit dengan modal yang rendah

Anda tahukan, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu, kita kena ada modal yang beratus ribu RM. Tak caya tanyalah para pengusaha Kedai SPA sendiri. Berapa modal mereka nak mulakan kedai SPA.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB hanya dari rumah anda.

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA!

Ada sesetengah kursus SPA yang hanya tunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai. Kemudian ambil masa sangat lama, ada yang berhari-hari.

Tapi TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.


Sambil anda belajar, anda terus buat. InsyaAllah lagi senang faham.

Sambil-sambil tu dapat Coaching Free pulak dari Trainer. Best ke best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


 Training di TWB bukan sekadar training ye. Training HANDS ON PRACTICAL, one-to-one mengadap Certified Trainer TWB.

Sebab itu, hanya tak sampai 1 hari training, terbukti beautician TWB boleh terus buat bisnes SPA selepas tamat training dan boleh terus buat duit setiap hari. Hebat tak? 



Selepas training anda akan diberikan sijil TWB dan diiktiraf sebagai new beautician TWB. Tahniah ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

Ramai wanita nak buat SPA, tapi disebabkan kekangan masa dan tempat training yang jauh dan tak sesuai dengan situasi mereka, hasrat mereka terbantut setakat itu sahaja.

Dalam kursus mobile spa TWB, kami mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia. Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan

Jadi walau di mana saja anda berada, takde masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya bagitau lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.

Kita boleh adjust untuk bantu anda. Sekiranya anda duduk terlalu jauh dari Certified TWB Trainer, anda mungkin perlu bayar sedikit duit minyak sebagai saguhati buat trainer itu.

5. PRODUK SPA SETARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN!


Bukan mudah untuk memberikan suatu yang sempurna kepada pelanggan. Pelanggan perlu diutamakan.

Terutamanya dalam pemilihan produk yang baik dan selamat untuk pelanggan SPA kami.

Ada sebahagian daripada servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan OEM, produk yang tiada kelulusan KKM, dan produk yang sangat bahaya ke atas pelanggan mereka.

Tapi, saya tak nak anda salah faham. Bukan semua SPA yang buat begini.

Sebenarnya, bahan terbaik untuk menjalankan bisnes spa tak murah. Ia agak mahal. Jadi, jika kita nak untung lebih, kita boleh saja guna bahan yang murah.

Walaubagaimanapun, pihak kami di  TWB tidak mahu mempertaruhkan kesihatan pelanggan kita dengan menggunakan produk yang kami sendiri pun tidak tahu dan tidak yakin dengan keselamatannya.

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEE. 

Kenapa kami pilih SHAKLEE? 

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu. 

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.


Sejak awal 2018, Shaklee telah keluarkan produk set kecantikan Youth.

Set inilah yang Beautician TWB akan gunakan kepada semua customers kami.

Set ini jugalah yang para beautician TWB akan gunakan untuk skin care mereka tidak terkecuali Kak Fieza. Best tau guna YOUTH nih.




Produk ini telah diformulasikan untuk menjadikan anda "Look Younger Longer".

Percayalah, produk YOUTH ini adalah set skin care lengkap sesuai untuk semua jenis kulit. Ramai pelanggan SPA kami berpuas hati dengan produk YOUTH ni.


Sekiranya anda ingin tahu lebih lanjut tentang YOUTH SKIN CARE jemput baca link di bawah ye.

Rahsia Kejelitaan Dengan YOUTH Skin Care (klik sini)

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kak Fieza difahamkan kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi takde support selepas kursus berakhir.

Kalau kita belajar teknik urutan spa terbaik sekalipun, tetapi kalau kita tak pandai nak marketkan bisnes kita. Bagaimana kita nak terus survive dalam bisnes SPA kita?

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online Dan Offline) kepada anda selepas training. 

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok tau. Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others.

Di TWB anda dapat kursus mobile sapa dari segi teknik urutan, anda dapat juga belajar teknik marketing terulung.

Selepas dah join kursus ini, Nak tak nak je anda buat.

Anda buat anda dapat fulusss...
Anda tak buat ternganga je la.

7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara!

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!

Kak Fieza nak pecah satu rahsia nih, dah ada pun beautician kami yang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan secara konsisten dengan menyertai program TWB ini tau. Best ke best.

8. PELUANG JANA INCOME DARI 6 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan takde masa nak buat service SPA pada customers. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Kalau anda nak tau, ada Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada pelanggan pun, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber INCOME DARI 6 PENJURU! 

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Kami tidak boleh dedahkan RAHSIA ini sekarang sebab kami tidak mahu ditiru oleh orang lain.

Rahsia sumber pendapatan lain hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang!

NAK BISNES PASTIKAN ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰

๐Ÿ‘ ADA MENTOR YANG BERJAYA
๐Ÿ‘ PRODUK YANG TERBUKTI BERKESAN
๐Ÿ‘ ADA SISTEM YANG TERBUKTI BERJAYA



๐ŸŒฟ BAGAIMANA NAK JOIN TWB ACADEMY?

TWB Academy sentiasa mencari Beautician TWB yang baru.

Anda adalah calon yang tepat.

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999

Mahal ke?

Nanti dulu, teruskan baca entri Kak Fieza ni ye. Apa yang anda dapat dalam kursus TWB ni.
.
.
.
.
.
.



Ahaaaa,....

Cer tengok, cer tengok. Banyakkan yang anda dapat hanya dengan RM 1999.


Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!



✅ 1) Facial Relaxing Treatment

✅ 2) Body Scrub

✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup And Running Home - Mobile SPA

Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu dan skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM1999 sahaja!

Kalau anda nak tahu, kursus mobile spa di luar sana ada yang lebih mahal dan ia diajar secara berkumpulan. Bukan secara individu.

Dalam TWB, kami ajar secara One-To-One ok.

Bukan sekadar anda belajar teori, tetapi anda akan terus buat praktikal.

Ok.. Bukan itu sahaja. Matlamat kami, selepas anda jalani kursus spa ini. Kami kalau boleh mahu anda terus boleh tarik beg dan buat servis mobile spa right after training itu.

That's the mission.

Projek ni adalah mengenai "JANA PENDAPATAN HARI HARI SECARA INSTANT".

So, kami memang nak para peserta terus buat duit selepas training ini.

Kami faham, orang join kursus sebab nak buat duit. So, kami kena betul-betul bantu orang buat duit.


Selain kursus di atas, anda juga akan dapat semua item ini:-

๐Ÿ‘1) Sijil Penyertaan TWB
๐Ÿ‘2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)

* Anda beli sekali, anda boleh guna 2-3 bulan untuk customer anda nanti. Tak habis habis guna.. Amcam?

๐Ÿ‘3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
๐Ÿ‘4) Bag SPA yang comel
๐Ÿ‘5) Steamer
๐Ÿ‘6) Ion Massage
๐Ÿ‘7) Trial Kit Spa
๐Ÿ‘8) Manual Training Lengkap
๐Ÿ‘9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
๐Ÿ‘10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
๐Ÿ‘11) Career Development Plan in Spa Industry
๐Ÿ‘12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat!

Ada beautician yang dalam masa seminggu. Ada yang ambil masa 2 minggu. Ada yang sebulan. Ada juga yang dua bulan.

Actually, kami ajar benda yang sama untuk semua orang. Tetapi setiap orang perlu BERTINDAK kalau nak jana pendapatan.


TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain. 

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.

Jom tengok testimoni TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!

BUKTI BUAT DUIT DENGAN TWB

Antara hasil yang telah dikaut oleh para TWB Beautician dalam sebulan sahaja.













Dalam tak berani nak buat SPA dah terpaksa terima RM 100 hanya 1 session SPA.

Best ke best?

Semua ni dengan berkat ilmu yang dipelajari dalam TWB.

Hanya yang join TWB dapat merasai kebahagian ini.


ARE YOU READYYYYY!

Anda dah bersedia untuk KIPAS DUIT!

Jom join TWB Academy kami.


program ini bukan SCAM. Program ini bukan olok olok, jenis dok tayang duit yang tak dapat.

Sekiranya anda rasa Projek TWB ini dapat memberi manfaat kepada rakan taulan anda. Sudilah kiranya anda SHARE kepada rakan-rakan anda.

Mudahan dengan asbab perkongsian anda ini, anda dapat mengubah kedudukan kewangan mereka. Tak pasal-pasal anda dapat saham akhirat FREE. Best ke best.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan kepok-kepok duit yang lumayan?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya bisnes HOME & MOBILE SPA?
Hubungi saya untuk:- 


email :
hafizahmahfoz@gmail.com

facebook:
hafizahmahfoz (tekan)

Instagram:
hafizahmahfoz (tekan)